Parkhotel Horst

Parkhotel Horst is een bijzondere trouwlocatie aan het water. De locatie beschikt over een ruim opgezet interieur, een klassieke trouwzaal met kroonluchters en een ruime feestzaal. Ook het terras aan het water geeft Parkhotel Horst een authentieke sfeer. Al met al is het de ideale plek om jullie huwelijk in stijl te vieren. 

Aan elk detail is gedacht

Wij willen jullie adviseren bij het samenstellen van het programma. Natuurlijk staan wij daarbij open voor jullie wensen en ideeën. In de afgelopen jaren hebben we al heel wat bruiloften mogen organiseren, dus aan elk detail is gedacht. 

Voor elk onderdeel een passende ruimte

Parkhotel Horst beschikt over een sfeervol restaurant, gezellige bar, brasserie, een ruim terras en professioneel personeel. Daarnaast hebben we maar liefst 12 zalen die elk een andere afmeting hebben. Voor elk onderdeel is er dus een passende ruimte beschikbaar.

De mogelijkheden

  • Ontvangst op het zonovergoten terras, mits het weer het toelaat
  • De ceremonie met fantastisch uitzicht op het meer
  • Unieke mogelijkheden voor een fotoreportage in de Kasteelse Bossen
  • Heerlijk dineren met uitzicht over het water
  • Receptie en feestavond in één van de unieke zalen

Maak uw bruiloft onvergetelijk

Er zijn genoeg andere manieren om uw bruiloft onvergetelijk te maken. Intussen hebben wij al jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften en partijen. Het belangrijkste is dat jullie later terug kunnen kijken op een fantastische dag.

Bij Parkhotel Horst worden dromen werkelijkheid

Een unieke locatie, een fotoreportage met alle gasten, heerlijke bubbels en prachtige boeketten. Daarnaast vriendelijke bediening, heerlijke gerechten en een swingend avondfeest. We beschikken over een sfeervolle bruidssuite waar jullie na afloop heerlijk kunnen genieten. Vervolgens krijgen jullie een ontbijt op bed. In Parkhotel Horst worden dromen werkelijkheid.

Gratis parkeren

Parkhotel is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Van huwelijksdiner tot receptie en van feestavond tot bruidssuite. Al met al kunnen wij uw gehele bruiloft verzorgen. Mocht u verder nog vragen hebben, stel ze gerust via het onderstaande contactformulier. Ook kunt u alvast een kijkje nemen op onze website.

Parkhotel Horst

Tienrayseweg 2
5961 NL Horst
T 077-3976000
I www.parkhotelhorst.nl

Contactformulier