Parkhotel Horst

Parkhotel Horst, een unieke locatie aan het water

Een prachtig uitzicht, ruim opgezet interieur, een klassieke trouwzaal met kroonluchters, ruime feestzaal en ook het terras aan het water geeft Parkhotel Horst een authentieke sfeer. De ideale plek om jullie huwelijk in stijl te vieren.

Jarenlange ervaring

Wij willen jullie adviseren bij het samenstellen van het programma. Vanzelfsprekend met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Juist de aandacht voor detail draagt bij aan “de mooiste dag van jullie leven”. Gegarandeerd door onze jarenlange ervaring. 

Voor elk onderdeel een passende ruimte

Wij beschikken over een sfeervol restaurant, gezellige bar en brasserie, ruim terras en professioneel personeel. Daarnaast hebben we twaalf sfeervolle zalen van verschillende grootte. Daarmee hebben we alle materialen in huis om er een fantastische dag van te maken! Ontvangst, diner, receptie en feestavond…. Voor elk onderdeel is er dan ook een passende ruimte. Hieronder een paar voorbeelden:

  • Ontvangst op het zonovergoten terras
  • De ceremonie met fantastisch uitzicht op het meer
  • Unieke mogelijkheden voor een fotoreportage in de Kasteelse Bossen
  • Heerlijk dineren met uitzicht over het water
  • Receptie en feestavond in één van de unieke zalen

Maak uw bruiloft onvergetelijk

Er zijn natuurlijk ook nog genoeg andere manieren om uw bruiloft onvergetelijk te maken. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften en partijen. Het belangrijkste is dat het een dag wordt zoals jullie die samen voor ogen hebben.

Samen genieten in de bruidssuite

Een unieke locatie, een fotoreportage met alle gasten, heerlijke bubbels, prachtige boeketten, vriendelijke bediening, heerlijke gerechten en een swingend avondfeest. Na afloop kunnen jullie nog samen genieten in de bruidssuite. Vervolgens krijgen jullie een heerlijk ontbijt op bed. In Parkhotel Horst worden dromen werkelijkheid.

Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid

Parkhotel is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Van huwelijksdiner tot receptie en van feestavond tot bruidssuite… Wij verzorgen het allemaal! Mocht u verder nog vragen hebben, stel ze gerust via het onderstaande contactformulier. Ook kunt u alvast een kijkje nemen op onze website.

Parkhotel Horst

Tienrayseweg 2
5961 NL Horst
T 077-3976000
I www.parkhotelhorst.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht