Parkhotel Horst

Parkhotel Horst maakt uw droomdag waar…

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Parkhotel Horst is de perfecte feest- en trouwlocatie voor uw grote dag. Wij hebben alle faciliteiten onder één dak, om de dag van uw leven onvergetelijk te maken!

Sprookjesachtig Parkhotel Horst, een prachtig viersterrenhotel ligt verscholen in het landelijke groen, te midden van de prachtige Kasteelse Bossen, op een plaats met een rijke en tastbare historie.

Parkhotel Horst is een officiële trouwlocatie van de gemeente Horst aan de Maas. Jullie kunnen elkaar het ja-woord geven in onze bijzondere Stijlkamer Huys ter Horst.

Van huwelijksdiner tot receptie en van feestavond tot bruidssuite…

Een sfeervol restaurant, gezellige hotelbar en brasserie, ruim terras, heerlijke bedden, professioneel personeel én maar liefst twaalf sfeervolle zalen van verschillende grootte. Daarmee hebben we alle materialen in huis om er een fantastische dag van te maken! Ontvangst, diner, receptie en feestavond; voor elk een passende ruimte onder één dak! Wat denken jullie van:

• Ontvangst op ons zonovergoten terras
• Huwelijksvoltrekking met uitzicht op ons schitterende meer aan de achterzijde
• Mooie mogelijkheden voor fotoshoot in de Kasteelse Bossen
• Heerlijk dineren in ons stijlvolle restaurant met uitzicht over het water
• Receptie en feestavond in onze gezellig aangeklede bruiloftzaal

Naast bovenstaande dagindeling zijn er natuurlijk nog genoeg andere manieren om de dag prachtig in te delen, wij denken graag met jullie mee. Jarenlange ervaring is immers de basis voor het organiseren van feesten en bruiloften!

Parkhotel is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Onze romantische bruidssuite wordt jullie zelfs gratis aangeboden met op de volgende ochtend een heerlijk ontbijt op bed. Van huwelijksdiner tot receptie en van feestavond tot bruidssuite… Wij verzorgen het allemaal!

Parkhotel Horst

Tienrayseweg 2
5961 NL Horst
T 077-3976000
I www.parkhotelhorst.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.