Parklocatie De Jaargetijden

De trouwdag moet één van de mooiste dagen uit jullie leven worden. Daarom willen jullie ook het allerbeste voor jezelf en jullie gasten. En daarbij zijn jullie op zoek naar de sfeer van “wat anders”. Maar hoe ga je daar invulling aan geven? Hieronder vertellen we je alles over onze prachtige locatie: Parklocatie De Jaargetijden. 

Elkaar het ja-woord geven op een unieke locatie

Op Parklocatie De Jaargetijden kunnen jullie trouwen. Dat kan in de trendy omgeving van TIEN, in de classic omgeving van het Grand Café of buiten in ons prachtige park met uitzicht over de vijvers. Indien jullie besluiten om ook bij ons te trouwen, helpen wij jullie bij de gehele aanmelding naar de gemeente Enschede. Wij begeleiden jullie graag in deze hectische voorbereiding. Wij weten zeker dat jullie later met veel plezier terug kunnen kijken op een fantastische dag.

De feestzalen

Wij bieden voor ieder feest, bijeenkomst of huwelijk een passende ruimte. De grandeur van het historische Volkspark in het Grand Café; Met haar hoge vide en kroonluchters ingericht in een eigentijds klassieke stijl. Of de industriële inrichting van TIEN. Met een open keuken voor showcooking tijdens feesten en de perfecte basis voor een hippe party of een strak gestyled huwelijksfeest. Voor iedere gelegenheid creëren wij een specifieke stijl, inrichting en sfeer. Alle zalen beschikken over een eigen ingang, garderobe, maar ook een toiletgroep. Jullie gasten komen daarmee niet in aanraking met andere groepen gasten.

Een huwelijk op maat

Alle huwelijken worden bij ons op maat georganiseerd. In een oriënterend gesprek inventariseren wij jullie wensen en verwachtingen. Naar aanleiding van dit gesprek komen wij met een compleet draaiboek en arrangementen per persoon. Op deze manier sluit het huwelijksfeest exact aan op jullie wensen en weten jullie vooraf precies welke kosten er op jullie afkomen. En dat is niet zomaar op maat gemaakt; dat is echt maatwerk. Bel ons gerust voor een afspraak. Dan kun je meteen de locatie bekijken en krijg je een vrijblijvende offerte op maat.

Parklocatie De Jaargetijden

Parkweg 49
7513 CN Enschede
T 053-4313144
I www.dejaargetijden.nl

Contactformulier