Partyboerderij ’t Hof van Hoenkoop

Header_Partyboerderij_t_Hof_van_Hoenkoop

Sfeervol feesten in authentieke óf moderne stijl!

’t Hof van Hoenkoop is een bijzondere locatie uit 1603 en landelijk gelegen in ’t hart van de Lopikerwaard. De schouw met bijbelse voorstellingen, bedstede en oude nissen vormen het bewijs dat het authentieke karakter van de monumentale boerderij tot in het kleinste detail bewaard is gebleven.

De Hooiberg

In 2015 is de achterliggende hooiberg nieuw opgebouwd, in moderne stijl ingericht en tevens voorzien van een aparte ingang en invalidentoilet. De hooiberg kan als apart gedeelte gebruikt worden voor bijvoorbeeld een gezellig diner of buffet, maar ook in zijn geheel verbonden worden met de monumentale boerderij. De capaciteit wordt hiermee verruimd tot 275 personen. Het geheel wordt omringd door een schitterend ruim terras.

Officiële trouwlocatie

Partyboerderij ’t Hof van Hoenkoop is aangewezen als officiële trouwlocatie binnen de Gemeente Oudewater. Zo kan de huwelijksceremonie als ook de receptie en aansluitend de feestavond op één locatie plaatsvinden. Alle aandacht is uitsluitend gericht op u en uw gasten, want wij beperken onze activiteiten bewust tot één partij per dag.

Er is een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig (100 plaatsen) en geheel toegankelijk voor mindervaliden.

Partyboerderij ’t Hof van Hoenkoop

Hoenkoopse Buurtweg 27
3421 GA Oudewater
T 0348-561275
I www.hofvanhoenkoop.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.