Partyboerderij ’t Hof van Hoenkoop

Partyboerderij ’t Hof van Hoenkoop is een bijzondere locatier uit 1603 en landelijk gelegen in ’t hart van de Lopikerwaard. De schouw met Bijbelse voorstellingen, bedstede en oude nissen vormen het bewijs dat het authentieke karakter van de monumentale en sfeervolle boerderij tot in het kleinste detail bewaard is gebleven.

De Hooiberg

De achterliggende hooiberg is in 2015 nieuw opgebouwd. Deze ruimte is in moderne stijl ingericht en tevens voorzien van een aparte ingang en invalidentoilet. Je kunt de Hooiberg apart afhuren voor bijvoorbeeld een gezellig diner of buffet, maar is ook samen te voegen met de monumentale boerderij. De capaciteit van deze ruimte is dan 275 personen. De locatie wordt omringd door een prachtig ruim terras.

Officiële trouwlocatie

’t Hof van Hoenkoop is aangewezen als officiële trouwlocatie binnen de Gemeente Oudewater. Zo kan de huwelijksceremonie als ook de receptie en aansluitend de feestavond op één locatie plaatsvinden. Alle aandacht is uitsluitend gericht op u en uw gasten, want wij beperken onze activiteiten bewust tot één partij per dag.

Er is een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig (100 plaatsen) en geheel toegankelijk voor mindervaliden.

Partyboerderij ’t Hof van Hoenkoop

Hoenkoopse Buurtweg 27
3421 GA Oudewater
T 0348-561275
I www.hofvanhoenkoop.nl

Contactformulier