Partycentrum De Brasserij

de_brasserij_buiten_trouwen_header

Trouwen in de stadsboerderij De Brasserij

De Brasserij is een unieke trouwlocatie, waar men je graag helpt jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Het is gelegen vlakbij het schitterende centrum van Delft en het biedt jullie en jullie gezelschap een fantastische entourage voor een trouwfeest. Niet alleen vanuit de romantische tuin, maar ook vanuit de uiterst sfeervol ingerichte feestzalen kunnen jullie met het gezelschap van de mooiste dag van je leven genieten. Zoals bekend heeft Delft een schitterend stadhuis waar jullie kunnen trouwen. Maar het is ook mogelijk om bij de Partycentrum De Brasserij de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden.

Trouwen in een romantisch prieel

Wat denken jullie ervan om elkaar het JA woord te geven in onze schitterende tuin, in het romantische prieel?

Partycentrum De Brasserij is bij uitstek geschikt voor recepties, huwelijksdiners, buffetten en natuurlijk feestavonden. Wij zijn daar helemaal op ingesteld. Met persoonlijke aandacht, oog voor detail en kwaliteit als vanzelfsprekendheid. Het is een echt familiebedrijf dat haar uiterste best doet om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. En daarnaast biedt het tal van mogelijkheden om aan jullie huwelijksdag een extra accent te geven. Zoals het aansnijden van de bruidstaart in de romantische tuin of het presenteren van een champagnetoren in de feestzaal. Uiteraard is het mogelijk om er een spetterend dansfeest van te maken met een band of DJ.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht

Wanneer jullie een baby in het gezelschap hebben is het mogelijk om in onze Heerenkamers de baby te voeden, te verschonen of zelfs een babybedje neer te zetten, zodat de baby heerlijk kan slapen als jullie aan het dineren of feesten zijn. Jullie dienen zelf voor het bedje te zorgen.

Partycentrum De Brasserij

Brasserskade 2a
2612CE DELFT
T 015-2145385
I www.brasserij.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.