Partycentrum De Hoogte

Partycentrum De Hoogte is een authentieke feest- en trouwlocatie in de provincie Groningen. Onze jarenlange ervaring met trouwerijen geeft voor de klant een gerust gevoel. Samen met het bruidspaar nemen wij de dag door en kijken we samen naar een juiste, complete verzorging van de gehele trouwdag, of alleen receptie en/of huwelijksfeest.

In gezamenlijk overleg nemen we uw mooiste dag door

We kunnen u helpen bij de muziekkeuze van band of een drive-in show. We nemen de catering met u door, bijvoorbeeld een luxe koffiemaaltijd, warm/koud buffet, diner of bijvoorbeeld steengrillen. Niet staat bij ons vast, u kunt naar eigen vermogen het feest normaal, royaal tot luxe laten verlopen. In gezamenlijk overleg nemen we uw mooiste dag door en kunnen wij u vooraf een juiste prijsindicatie geven.

Catering op uw bruiloft

De catering van Partycentrum De Hoogte Winsum wordt alom geprezen. Door de jaren heen weten we waar we om moeten denken om uw feest, evenement of bijvoorbeeld de opening van een nieuwe zaak op uw eigen locatie goed te verzorgen. Van stoel tot picknicktafel, van bestek tot servet, aan alles wordt gedacht. Tevens kunt u bij ons terecht voor het huren van een grote partytent (4 x 8 meter). Wenst u een lopend buffet? Wij kunnen zowel koude maaltijden alsook warme maaltijden voor u verzorgen. Daarnaast kunnen wij zorgen voor een tapinstallatie, koffiecontainers en glaswerk. Wilt u alleen salades en of bittergarnituur? Vrijwel alles is bij ons bespreekbaar.

Meer informatie

Heeft u interesse? Neem contact op voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte aan op maat.

Partycentrum de Hoogte

Kerkpad 8
9951 EP Winsum
T 0595 442846
I www.dehoogte.nl

Contactformulier