Partycentrum Dekker’s Hoeve

Geef elkaar het ja-woord op Partycentrum Dekker’s Hoeve! Wij zijn een van de officiële trouwlocaties in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Een prachtige, historische, locatie met een schitterende omgeving. In ons monumentale pand vindt u dé plek voor een intieme, warme en sfeervolle trouwceremonie. Ons team staat voor u klaar om alles geheel naar uw wens in te richten en in te vullen zodat deze dag een onvergetelijke dag wordt. Onze hoeve is op deze dag exclusief voor uw gezelschap gereserveerd, zodat u met uw gasten in alle rust kunt genieten op uw eigen hoeve. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om buiten te trouwen, bijvoorbeeld onder de hooimijt of met zicht op de prachtige Vliegermolen!

Uw bruiloft op één plek

Het voordeel van de Dekker’s Hoeve als trouwlocatie is, dat u zowel de ceremonie als receptie, diner en/of feest op één plek kunt houden. Uw gezelschap hoeft niet van hot naar her te rijden voor de verschillende elementen van de trouwdag. En als u zowel de voltrekking als een of meer van de overige elementen op de Dekker’s Hoeve organiseert, rekenen we geen huurkosten voor de ceremonietijd. U dient wel zelf contact met de trouwambtenaar op te nemen om dat deel van de dag te regelen. Maar verder kunt u alles aan ons overlaten: de receptie, bruidstaart, eten in wat voor vorm dan ook en een onvergetelijk avondfeest.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op onze website kunt u de verschillende arrangementen alvast bekijken. Maar uiteraard bent u van harte welkom om alle plannen met ons te komen bespreken. We maken dan, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte op maat. Mocht u nog niet precies weten hoe u de dag wilt laten verlopen, dan kunt u de datum natuurlijk alvast bij ons in optie zetten. Wees er op tijd bij, want populaire data kunnen al lang van te voren bezet zijn. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet contact op te nemen.

Partycentrum Dekker’s Hoeve

Essepad 6
2272 JS Voorburg
T 070-3877454
I www.dekkershoeve.nl

Contactformulier