Partycentrum het Dak

Aangezien u van uw trouwdag een onvergetelijke dag wilt maken, is Partycentrum Het Dak de perfecte locatie. Zij zorgen ervoor dat uw dromen uitkomen. Of u nu een bruiloftreceptie met koffietafel wilt om uw bruiloftsgasten te ontvangen, of een fantastisch huwelijksdiner wilt aanbieden of een spetterend trouwfeest wenst te geven. Alles is mogelijk voor kleine en grote groepen. Wij hebben verschillende feestzalen, afgestemd op uw gezelschap en voorkeuren.

Organisatie van uw huwelijksdag

Bij het regelen van een trouwdag komt heel veel kijken en Partycentrum Het Dak assisteert u graag bij de organisatie van uw bruiloftsfeest, receptie of huwelijksdiner. Wij geven u met plezier een rondleiding door de verschillende feestzalen en denken met u mee over de invulling van uw trouwdag. Vanaf het moment dat u als bruidspaar en de gasten binnenkomen, is nog maar een ding belangrijk. Genieten. U hoeft zich niet druk te maken of alles op rolletjes verloopt. Daar zorgen wij voor. Misschien vindt u het een leuk idee om de bruiloftsgasten als welkom een glas champagne aan te bieden?

Alles onder één dak

Wij willen u graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat de mogelijkheden zijn om van uw trouwdag een topdag te maken. Bij Partycentrum Het Dak vindt u letterlijk alles onder een dak. Zo kunt u niet alleen uit verschillende bruidstaarten een keuze maken, maar bieden wij eveneens een keur aan buffetten, van warm en koud tot Italiaans en Indonesisch. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een heerlijk diner of luxe koffietafel, waar diverse opties voor beschikbaar zijn. Partycentrum Het Dak verwelkomd ook kleine gasten van harte. Voor hen zijn er in totaal vijf kinderstoelen beschikbaar, is er een legotafel aanwezig en kan er naar de tv met dvd-speler gekeken worden.

Iedereen gaat uit z’n dak!

Voor uw feest is het van belang, dat de benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Uiteraard beschikken wij over de nodige apparatuur variërend van een geluidsinstallatie tot een piano en van een muziekcomputer tot een lichtinstallatie. Uw trouwfeest wordt een knalfeest, bij het partycentrum, waar iedereen uit zijn dak kan gaan. Wij weten zeker dat je later met veel plezier terug kan kijken op een fantastische dag!

Wij zijn officiële trouwlocatie voor de Gemeente Leerdam!

Partycentrum Het Dak

Tiendweg 9
4142 EG Leerdam
T 0345-613626
I www.hetdak.nl

Contactformulier