Partycentrum Hipper & Kolfbaan

 

Trouwlocatie Hipper

Ja, ik wil… bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Jullie mooiste dag moet een sprookje worden. Dit sprookje vieren wij dan ook graag met je mee. Partycentrum Hipper & Kolfbaan is de meest exclusieve en intiemste trouwlocatie van Gorinchem en omstreken. Een bijzondere sfeer en romantiek met vele kaarsen en een unieke binnentuin.

Vier zalen onder één dak bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Vier zalen onder één dak om jullie feest onvergetelijk te maken! Voor een huwelijksvoltrekking, receptie, diner of feestavond. Al vele jaren zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en partijen. 

Evenementen op locatie

Gastvrijheid, een vlekkeloze organisatie en een uitstekende culinaire verzorging gaan bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan hand in hand. Niet alleen op onze eigen stijlvolle locatie, maar ook tijdens een evenement, receptie, opening of feest op locatie, kunnen wij dit verzorgen. In goed overleg maken wij een voorstel op maat, aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Wij voeren perfectie door tot in de details en kunnen jullie daarom volledig ontzorgen.

Impressie zalen

Spiegelzaal: https://www.youtube.com/watch?v=ASMZ8mDGYDY
Parelzaal: https://www.youtube.com/watch?v=BANPPqjcLPA
Hipper zaal: https://www.youtube.com/watch?v=LlMmD-q8k-4
Napoleon zaal: https://www.youtube.com/watch?v=tU5F5SYiew0

Meer informatie

Wanneer je verder nog vragen hebt, kun je het onderstaande formuliertje invullen. Ook kun je telefonisch contact met ons opnemen. Wij weten zeker dat wanneer je voor Hipper & Kolfbaan kiest, je later terug kunt kijken op een onvergetelijke dag.

Hipper & Kolfbaan

Torenstraat 1a
4201GS Gorinchem
Tel: 0183-666695
www.hipper.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht