Partycentrum Stegeman

Jouw trouwdag bij Partycentrum Stegeman

Trouwen op 1 locatie, van huwelijksceremonie tot feest. Het huwelijk laten voltrekken in het sfeervolle restaurant van Partycentrum Stegeman of, als het weer het toelaat, lekker buiten op het terras. Te midden van vrienden en familie proosten met champagne en genieten van de heerlijke bruidstaart. Daarna een uitgebreid buffet of wat dacht je van een walking diner? ’s Avonds feesten tot in de late uurtjes in een van de zalen of de partykelder. Op onze website vind je de mogelijkheden, maar uiteraard is bijna alles mogelijk. Graag gaan wij met jou om tafel om jouw wensen door te nemen en samen een bijzondere bruiloft op maat te organiseren.

Catering Stegeman, compleet voor jouw feest!

Catering Stegeman in Laren levert al jaren de complete catering voor jouw bruiloft of feest. Onze activiteiten zijn verder uitgebreid met tentenverhuur, partyverhuur en voor de kinderen een springkussen. Ook kun je bij ons terecht voor de complete voorziening dranken (alles gekoeld met onze koelwagen), buffetten (lunch, diner hapjes, warm, koud) en een BBQ. Alles wordt vers gemaakt in onze eigen keuken en geheel gekoeld bij jou gebracht.

Wat ik nodig heb voor een geslaagd feest?

Complete partyverhuur en tentenverhuur voor jouw bruiloft. Wij leveren vele onderdelen waarmee we jou ontzorgen bij het organiseren van een geslaagd feest. Onze partyverhuur kan geleverd worden in Laren en de regio Twente. De tenten worden verhuurt in diverse formaten. Als je een feest geeft of een receptie houdt wil je natuurlijk dat je gasten ook droog en warm kunnen genieten. Alle tenen zijn van hoge kwaliteit en multi-inzetbaar, zodat ze zowel bij mooi als bij minder mooi weer zijn te gebruiken. Uiteraard geven wij ook alle meubilair, versiering en verlichting om jouw feesttent sfeervol in te richten. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Partycentrum Stegeman

Dorpsstraat 1
7245 AK Laren
T 0573-401221
I www.stegemanlaren.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht