Partycentrum Wantijpaviljoen

Partycentrum Wantijpaviljoen is volledig vernieuwd. De locatie is uitermate geschikt voor onder andere uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, barbecue en meer. Wantijpaviljoen heeft de perfecte ligging en een zomers terras in het Wantijpark. Daarnaast beschikken we over unieke zalen, diverse restaurants met airconditioning en een ruim gratis parkeerterrein. Voor ieder gezelschap hebben wij een passende ruimte! Ook zijn wij een officiële trouwlocatie. 

Party- en cateringservice op uw huwelijksdag

Wij bieden party-cateringservice voor feesten. Zo kunnen wij u assisteren bij de organisatie van uw bruiloft, bij u thuis of op een door u gekozen locatie. Om die reden kunnen wij de complete dag of avond voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het bereiden en serveren van buffetten, diners, desserts, borrelgarnituur en nog veel meer. Ook kunnen wij de volledige ontzorging van bijvoorbeeld partytenten, aankleding en personeel verzorgen. Al met al zijn wij de perfecte locatie voor een onvergetelijke trouwdag.

All-in prijzen en feestavondprijzen

Kijk op onze website voor een prijsopgave van diverse receptie- en feestavondarrangementen met verschillende tijdsduren. Uiteraard kunt u het een en ander uitbreiden. Het door u opgegeven aantal personen zal worden doorberekend. U kunt de aantallen tot 3 dagen voor aanvang wijzigen. DJ’s en bands zijn geen probleem tot 95 decibel. Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Ook kunt u bellen naar: 078-6141306.

Wij maken van uw trouwdag een onvergetelijke dag waar u later met veel plezier op terug kunt kijken!

Partycentrum Wantijpaviljoen

Wantijpark 1
3312 AV Dordrecht
T 078-6141306
I www.wantijpaviljoen.nl

Contactformulier