Partykasteel Iselmar

Trouwlocatie Iselmar

‘Vier uw trouwdag bij trouwlocatie Partykasteel Iselmar!’

Een huwelijksceremonie in de hoofdzaal van Partykasteel Iselmar, een gezellig huwelijksdiner met familie en vrienden in het dagcafé en een knalfeest op de bovenverdieping met de beweegbare dansvloer en de fontein.

Ziet u uzelf daar al staan, als bruidspaar, ontvangen met een groots applaus? Kies voor entertainment, breng uw favoriete band mee, of vraag ons om een allround DJ. De invulling van het huwelijksdiner, buffet of hapjes is uiteraard geheel aan jullie.

Huwelijksdiner

Uitermate geschikt voor een a la carte diner met familie en vrienden in ons serre-restaurant met uitzicht op onze mooie jachthaven. Ook keuzemenu’s en buffet behoren tot de mogelijkheden.

Bruiloftmuziek

U kunt bij ons een DJ boeken voor uw avondfeest. Een DJ is te boeken inclusief voorgesprek om al uw wensen kenbaar te maken.

Decoratie op Partykasteel Iselmar

Kies voor sfeervolle decoratie in de trouwzaal, Partykasteel of dinertafel, maar denk ook aan de kamers waar uw bruiloftsgasten zullen overnachten. Hoe leuk is dat om hen te verrassen met iets speciaals op hun kamer.

Bruidstaart of bruidsijstaart

Bij een bruiloftsfeest hoort natuurlijk een bruidstaart, maar het kan ook iets anders, zoals een bruidsijstaart na het huwelijksdiner. Deze kan door u aangesneden worden in het bijzijn van de naaste familie en vrienden en daarna kan iedereen genieten van een heerlijk en mooi dessert.

Bubbels of ballonnen

Ontvang uw gasten eens met mooie ballonnen! Hang er een kaartje aan en laat ze er een wens voor u op schrijven.  Vervolgens mee de feestzaal in, dat staat heel erg feestelijk! Sluit de avond af met een glas heerlijke bubbels om zo te proosten op een geweldige avond en een gelukkig huwelijk voor het bruidspaar!

Maar dit is natuurlijk een suggestie. U kunt aangeven hoe u het wilt hebben, het is tenslotte uw trouwdag! Graag maken wij een offerte op maat voor het door u aangegeven programma.

Wanneer u het huwelijksfeest houdt in ons Partykasteel krijgt u van ons de overnachting in de bruidssuite cadeau! Compleet met bubbels en ontbijt op bed. Na een geweldige trouwdag heerlijk ontspannen in de super grote jacuzzi, welk bruidspaar wil dat nou niet!

Iselmar is een trouwlocatie binnen de gemeente De Friese Meren.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Partykasteel Iselmar

Plattedijk 16
8531PC Lemmer
Tel: 0514 569096
www.iselmar.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht