Partyschip Koningin Juliana | Rederij van der Meer

Bij Rederij Van der Meer (varendfeesten) kunt u aan boord van het fantastische partyschip de Koningin Juliana letterlijk in het huwelijksbootje stappen!

Dé trouwlocatie op het water in Noord en Zuid Holland!

Het Partyschip de “Koningin Juliana” is een erkende trouwlocatie in de gemeente Kaag&Braassem/ Teylingen en de gemeente Haarlemmermeer.

Vaargebied Kagerplassen Westeinderplassen Ringvaart Haarlemmermeer

Dat dit schip niet alleen in haar eigen gemeente een trouwlocatie is, maar ook in omliggende gemeenten zegt eigenlijk al genoeg. Dankzij de sfeer die het partyschip de “Koningin Juliana” uitstraalt is het de trouwlocatie bij uitstek. Ook bestaat er de mogelijkheid om in één van de kerken die het Groene Hart rijk is te trouwen. Er zijn diverse kerken direct gelegen aan het water, waar het partyschip op loopafstand of zelfs voor de kerk kan aanmeren.

Unieke fotoreportage!

Wat dacht u van een fotoreportage vanuit een sloep. Uw gasten blijven verzorgd achter aan boord en onder het varen komt er een sloep langszij om het bruidspaar en de fotograaf op te halen. Vervolgens wordt u over het prachtige plassengebied gebracht naar één van de vele molens die de Kagerplassen rijk is. Hier kunt u prachtige foto’s maken voor uw reportage.

Trouwboot voor uw huwelijksplechtigheid tot aan diner en feestavond!

Uiteraard kunt u uw hele bruiloft van de huwelijksceremonie tot receptie/ diner en feestavond met muziek aan boord laten plaatsvinden.

De mensen van Rederij van der Meer denken graag met u mee!

Graag maken we een afspraak met u aan boord zodat we kennis met elkaar kunnen maken en uiteraard om gezamenlijk uw huwelijksdag te bespreken zodat wij voor u een offerte kunnen maken die helemaal bij uw wensen past.

Unieke opstaplocaties in het Groene Hart!

De Rederij beschikt over twee opstapplaatsen gelegen midden in het Groene Hart met eigen parkeermogelijkheden, tevens zijn andere opstapplaatsen bespreekbaar.

Partyschip Koningin Juliana

Einde Sotaweg
2371 GD Roelofarendsveen
T 071-5018528
I www.varendfeesten.nl

Contactformulier