Partyschip Koningin Juliana

Partyschip_Koningin_Juliana_Header

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen

Partyschip Koningin Juliana is een erkende trouwlocatie in de gemeente Kaag & Braassem / Teylingen en de gemeente Haarlemmermeer. Dankzij de sfeer die het partyschip uitstraalt is het dé trouwlocatie bij uitstek.

Trouwreportage

Wat dacht u van een trouwreportage vanuit een sloep. Uw bruiloftsgasten blijven verzorgd achter aan boord op ons partyschip en onder het varen komt er een sloep langszij om het bruidspaar en de bruidsfotograaf op te halen. Vervolgend wordt u over het schitterende plassengebied gebracht naar een van de twee twaalfkantige molens gelegen aan de Koppoel te Rijpwetering. Dit zijn de enige twee twaalfkantige molens ter wereld. Dit is een prachtige plek om de trouwfoto’s te laten maken.

De gehele trouwdag vieren bij ons aan boord

U kunt uw gehele trouwdag vanaf de trouwceremonie tot receptie/huwelijksdiner en feestavond met muziek aan boord van Partyschip Koningin Juliana laten plaatsvinden. Graag maken we een afspraak met u aan boord zodat we kennis met elkaar kunnen maken en uiteraard om gezamenlijk uw trouwdag te bespreken zodat wij voor u een vrijblijvende offerte kunnen maken die helemaal past bij uw wensen.

Rederij van der Meer / Partyschip Koningin Juliana

Einde Sotaweg
2371 GD Roelofarendsveen
T 0655360038
I www.varendfeesten.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.