Paviljoen Het Houtse Meer

Als u vanuit Breda door het bos komt aangereden, komt u een bijzonder helderblauw meer tegen. Relax, rust en ruimte! De huwelijkvoltrekking bij Paviljoen Het Houtse Meer aan het water, de bruidstaart en de bubbels, de receptie, het huwelijksdiner en/of feest kan allemaal bij ons georganiseerd worden. Op het terras aan het water of in een van de feestzalen met schitterend uitzicht over het meer.

Feestzalen

We beschikken over 3 unieke feestzalen aan het water, alle feestzalen hebben een eigen terras en ze kunnen ook gekoppeld worden tot een groot geheel. Daarnaast hebben we nog een kleinere zaal aan de achterkant van de trouwlocatie, ook met eigen terras.

Mogelijkheden bij Paviljoen Het Houtse Meer

Qua invulling denken we heel graag met jullie mee; qua sfeer en de aankleding van de locatie kunnen we verschillende kanten op. En wilt u een gezellige taartentafel of juist een traditionele trouwtaart? Een barbecue met tenten en gitaarmuziek bij het haardvuur of dansen op een knalfuif met een heerlijke feestband? Of wat dacht u van een foodmarkt op uw receptie? In de zaal op diverse plekken een standje, waar mensen de heerlijkste gerechtjes kunnen proeven?

We maken er samen een dag van om nooit meer te vergeten!

Paviljoen Het Houtse Meer

Pannenhuisstraat 40
4911BS DEN HOUT
T 0646217666
I www.hethoutsemeer.nl

Contactformulier