Paviljoen Twiske

Ons paviljoen en het terras, met een weergaloos uitzicht over het water, bieden de gelegenheid tot een onvergetelijke huwelijksvoltrekking. Een ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Oostzaan komt naar trouwlocatie Paviljoen Twiske om het huwelijk te voltrekken.

Trouwen aan het water

De plechtigheid zelf vindt plaats aan het water. Onze steiger biedt het bruidspaar tevens de mogelijkheid om na een sierlijk rondje over de Stooterplas aan te meren. Bij ons stapt u dus echt in het huwelijksbootje. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon aan vaste wal blijven, want ons paviljoen, het terras en de fantastische natuur eromheen is de ideale omgeving voor een onvergetelijke trouwdag.

Een geweldig trouwfeest

Behalve de plechtigheid zelf kunt u bij ons ook terecht voor een geweldig trouwfeest, inclusief champagne, bruidstaart en een uitgebreid buffet of een overheerlijke BBQ. Wij kunnen alles voor u verzorgen. Dus gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog een fantastische locatie? Dan bent u bij Paviljoen Twiske op het juiste trouwadres.

Maak vrijblijvend een afspraak

Voor een perfecte trouwdag, aangepast aan uw eigen wensen, kunt u een vrijblijvende afspraak maken met een van onze medewerkers. Zo kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken.

Paviljoen Twiske

Noorderlaaik 8
1511BX Oostzaan
Tel: 075-6844831
www.paviljoentwiske.nl

Contactformulier