Prego Zeilzwerven

Uw bruiloft op het water vieren….

Gaat u trouwen? Dan bent u bij Prego Zeilzwerven aan het goede adres! Het schip “Avontuur” is een sfeervolle feest- en trouwlocatie op een locatie die u maart wilt! Voor anker, vlakbij huis of op een prachtig plekje met weids uitzicht. Wij hebben alles aan boor om met een kleine of grote groep er een mooie dag of avond van te maken.

Trouwen, een huwelijksfeest, receptie of verjaardag kan aan boord gevierd worden tot 50 personen. Een barbecue aan dek is mogelijk, maar u kunt ook kiezen voor een diner van de kok. De hapjes en de drankjes kunnen wij allemaal voor u verzorgen! Uiteraard mag u dit zelf ook regelen.

Misschien is het een leuk idee om samen met uw bruiloftsgasten een stukje te gaan zeilen met ons skûtsje. Na het feest kunt u ook overnachten bij ons aan boord. Neem gerust contact op om al uw wensen met ons te bespreken.

Uw vrijgezellenfeest viert u in Friesland!

Bent u op zoek naar de perfecte invulling voor een vrijgezellenfeest? Dan bent u bij Prego Zeilzwerven aan het juiste adres! In overleg met u als organisator maken we er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van. We bieden mogelijkheden voor een dag (eventueel met overnachting), maar het kan ook een heel weekend zijn. Willen jullie actief zeilen onder begeleiding van een enthousiaste schipper en maat en racen over de Friese meren met een authentiek skûtsje? ’s Avonds ergens uiteten en op stap? Liever afmeren op een eiland en daar barbecueën met een kampvuur? Of stap aan boord van ons prachtige motorschip “Avontuur”. Genoeg ruimte om met uw groep een sushi workshop te krijgen, voor anker te gaan om de zonsondergang te aanschouwen en een kampvuur aan te steken. High-tea, RIB-varen, suppen, wakeboarden.. er is van alles mogelijk en wij denken graag met je mee!

Prego Zeilzwerven

Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum
T 0651589808
www.zeilzwerven.nl