Rederij Belle

Wil je trouwen op een boot in Amsterdam? Dan ben je bij Rederij Belle aan het juiste adres. Wij hebben voor jouw mooiste dag 4 sfeervolle salonboten uit de jaren 20 beschikbaar die varen over de Amstel en door de Amsterdamse grachtengordel. Liever iets anders? Misschien is dan stoomschip Succes de geschikte locatie om elkaar het ja woord te geven.

Officiële trouwlocaties van de gemeente Amsterdam

Onze salonboten zijn officiële trouwlocaties van de gemeente Amsterdam. Dat betekent dat je ook echt op de boot kunt trouwen: een ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan aan boord jullie huwelijk voltrekken, mits de boot zich binnen de stadsgrenzen bevindt.

Kies je eigen BABS

Ook kan jullie huwelijk worden voltrokken door een familielid, vriend(in) of bekende. Hij of zij wordt dan voor één dag benoemd tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Mocht je hiervoor kiezen, dan dien je dit wel tijdig aan te vragen.

Trouwlocaties in Amsterdam

Mocht u op een andere trouwlocatie willen trouwen, wij werken met de volgende partijen samen: De Duif, de Stopera, de Amstelkerk, Onze lieve heer op solder, de IJ-Kantine, de Hortus Botanicus, het Scheepvaartmuseum, het West-Indisch huis, de Beurs van Berlage, Strand Zuid, het Amstelhotel, The Grand en Stadsherstel Amsterdam.

De tijdsduur van de bruiloft boottocht samen met de catering kunnen vooraf worden overeengekomen.

Rederij Belle

Naarderstraat 5-7
1398 XR Muiden
T 0294-261433
I www.rederijbelle.nl

Contactformulier