Restaurant Theehuis Uddelermeer

Al sinds mei 2015 heeft de gemeente Ermelo ingestemd met ons verzoek Restaurant Theehuis Uddelermeer en dan met name ons Koetshuis aan te wijzen als trouwlocatie. Dat betekent dat uw burgerlijk huwelijk bij ons voltrokken kan worden. Dit in combinatie met bijvoorbeeld de kerkelijke huwelijksvoltrekking in de kapel van Staverden. Wanneer jullie ervoor kiezen alle feestelijkheden te laten plaatsvinden op Het Uddelermeer, dan stellen wij onze hele locatie gratis beschikbaar. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek en rondleiding. 

Het mooiste plekje midden in de natuur

Bruiloftsfeest en trouwen op de Veluwe: Écht het mooiste plekje midden in de prachtige natuur met de mogelijkheid om te trouwen op locatie!

Het draaiboek

Uw trouwfeest wordt samengesteld volgens een draaiboek zodat ook de kleinste details niet vergeten worden. De kosten van uw huwelijksfeest worden aan de hand van dit draaiboek dan ook direct zichtbaar.

Van koffietafel tot champagnetoren

Er wordt veel getrouwd op het Uddelermeer! Als specialist hebben wij veel te bieden voor uw bruiloftsgasten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gasten onthalen op een heerlijke brunch, diner, warm of koud buffet. Maar ook een hapjes buffet of koffietafel is mogelijk. Indien gewenst verzorgen wij ok uw bruidstaart of champagne toren. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en prachtige omgeving. Onze locatie is geschikt voor partijen tot 200-250 personen. We hebben al heel wat fantastische recepties en feestavonden mogen verzorgen.

Restaurant Theehuis Uddelermeer

Uddelermeer 5
3852NR Ermelo
Tel: 0577-401202 / 06-51013344
www.uddelermeer.nl

Contactformulier