Rietland

Er werden al jaren bruiloften bij Rietland gevierd, maar het trouwen zelf gebeurde ergens anders. Sinds 1 januari 2008 zijn wij door de Gemeente Bedum aangewezen als officiële trouwlocatie van Bedum. Dat betekent dat we behalve het huwelijksfeest, ook de huwelijksvoltrekking kunnen verzorgen. Overigens is de Stefanuskerk, 500 meter verderop ook een officiële trouwlocatie (van de gemeente Groningen). 

Ruimte om te genieten…

Rietland ligt midden in het uitgestrekte natuurgebied bij Noorddijk. Aan de rand van de stad Groningen. De rust die de plek uitademt, heeft zijn weerslag op de gang van zaken bij Rietland. Behalve de rust die de omgeving biedt, is ook het landelijke harde werken een vanzelfsprekendheid. De boerderij is door de eigenaren zelf volledig gerestaureerd en ingericht. Met authentieke bouwmaterialen en de overtuiging dat je best iets terug mag zien van de persoonlijkheid van de makers. 

De mogelijkheden voor de huwelijkssluiting

Bij ons is de uitvoering van de trouwceremonie, de inrichting, de verloop van de dag, allemaal maatwerk. Je hebt bij ons de mogelijkheid eindeloos te variëren. Er kan binnen getrouwd worden in een formele of informele setting, er is een klein kroegje dat gebruikt kan worden. Maar je kunt bij ons ook buiten op het veld trouwen, midden in het groen. Er staat een prachtig trouwprieeltje dat daar dienst voor kan doen. Met ruimte voor bruidspaar, getuigen en de ambtenaar van de burgerlijke stand. De kinderen kunnen ondertussen op kleden in het gras spelen zonder de trouwceremonie te verstoren. En belangrijker: zonder zich te vervelen.

Rietland

Oosterseweg 62
9785 TB Zuidwolde
T 050-5497857
I www.rietland.net

Contactformulier