Rondvaartbedrijf Harmonie

Maak van uw trouwdag een onvergetelijke dag op het water. Trouwen op de Friese meren. Aan boord van Rondvaartbedrijf Harmonie behoort dit tot één van de mogelijkheden. Op grondgebied van o.a. de gemeenten Boarnsterhim, Skarsterland en Smallingerland is het mogelijk om op het water te trouwen.

Trouwen op een mooie locatie

Tijdens de huwelijksvoltrekking is de Harmonie afgemeerd op een mooie locatie waar u wilt gaan trouwen. U kiest dus echt waar u trouwt op het water. Per gemeente zijn de keuzemogelijkheden verschillend. Wij informeren u hier graag verder over. Na de huwelijksvoltrekking vaart u door de schitterende natuur en over de Friese meren voor een onvergetelijke dag op het water.

Geschikt voor 20 tot 150 personen

Wij verzorgen sinds 1931 al rondvaarten en feesten over de Friese meren. Voor gezelschappen en groepen kunnen wij op een door u gekozen datum een rondvaart of dagtocht plannen met bestemmingen binnen Noord Nederland. Onze rondvaartboot is geschikt voor 20 tot 150 personen. De achtersalon kan met mooi weer helemaal open waardoor er een zonnedek ontstaat. Het schip heeft verwarmde salons waardoor wij het hele jaar kunnen varen. Een gezellige bar, salons met losse tafels en stoelen en een geluidsinstallatie staan tot uw beschikking.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Naast de trouwplechtigheid op zich kunnen vanzelfsprekend ook de receptie en uw huwelijksfeest op de Harmonie worden georganiseerd. Van receptie met koffie en bruidstaart tot uitgebreid warm buffet met live muziek. Heb je verder nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier, maar ook telefonisch.

Rondvaartbedrijf Harmonie

Ligplaats: Loswal 14
9206AH DRACHTEN
T 0512 512791
I www.rondvaartbedrijf-harmonie.nl

Contactformulier