Rondvaartboot Friesland

Trouwen op een boot in Friesland

Wanneer je het hebt over trouwen in Friesland, dan denkt u natuurlijk meteen aan trouwen op het water! Rondvaartboot Friesland biedt u de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven midden op de Friese meren, waar de meest unieke schepen onder de Nederlandse vlag varen. Uw trouwzaal op iedere plek waar u het wilt!

Uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd!

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u het huwelijk laten plaatsvinden in Friesland? Geef elkaar het ja-woord midden op het Friese meer (in het gebied van de Alde Feanen / het Prinsenhof gebied). De receptie, het diner en de feestavond kunnen allemaal voor en met u worden georganiseerd. Entertainment aan boord, speciale wensen voor de receptie of het huwelijksfeest, de bruidstaart: wij verzorgen alles tot in de puntjes! Natuurlijk is de catering van het beste niveau. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken.

Overnachten op het water

U kunt zelfs de huwelijksnacht doorbrengen op het water! Ook uw familie en vrienden kunnen aan boord blijven slapen. Geniet de volgende dag met een heerlijk champagneontbijt samen met uw familie en enkele intieme vrienden.

Trouwen in Nederland

Om te kunnen trouwen in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. U of uw partner moeten over de Nederlandse identiteit bezitten of in Nederland wonen. Tenminste twee weken voor de trouwdatum moet u de intentie om te trouwen bekend maken. Hiervoor doet u een melding bij de gemeente waar u gaat trouwen.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten of heeft u interesse in de mogelijkheden van trouwen bij Rondvaartboot Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, maar u mag ons natuurlijk ook even bellen.

Rondvaartboot Friesland

De Stripe 10
9264 TW Earnewâld
T 0654924866
www.rondvaartbootfriesland.nl