Salseromboka Party & Dance

Salseromboka Party & Dance is de voordeligste en gezelligste feest- en trouwlocatie in Friesland in tropische sferen! Boek jouw huwelijksfeest bij ons met een dansworkshop en een bijzondere openingsdans, want dan kan de avond niet meer stuk. We weten zeker dat iedereen met het kersverse bruidspaar mee danst! De locatie heeft een totaaloppervlakte van maar liefst 300 m² meter, geschikt voor maximaal 200 personen. Vooraan bevindt zich een grote bar en achteraan een ruime dansvloer waar er bijvoorbeeld gedanst kan worden!

GRATIS korte dansworkshop

Bij onze evenementen bieden wij onze klanten een garderobe en des te belangrijker garantie op een leuke avond! Met GRATIS korte dansworkshop voor alle gasten tijdens de feestavond! Het feest barst daardoor gelijk los en iedereen staat op de dansvloer en heeft de swing te pakken. Wij zijn zeer flexibel, maar hebben jullie specifieke wensen voor bijvoorbeeld voor de aankleding, hapjes o.i.d? Geef het aan en wij denken met jullie mee om al jullie wensen mogelijk te maken.

Wij kunnen jullie trouwfeest van A tot Z verzorgen

Zijn jullie op zoek naar een spetterende locatie voor jullie trouwfeest tegen een spetterende prijs? Zoek dan niet langer! Voor de mooiste dag van jullie leven is Salseromboka Party & Dance een sfeervolle trouwlocatie in Lemmer, Friesland. Wij kunnen jullie trouwfeest van A tot Z organiseren. Zo kunnen jullie bij ons genieten van bijvoorbeeld een lunch, receptie, diner en een avondfeest. Van een traditionele bruiloft tot een themafeest.

  • Het huwelijksfeest van A tot Z geregeld
  • Voordelige arrangementen
  • Wij rekenen geen/tot weinig zaalhuur kosten! *
  • Elders voordeliger? Wij passen de prijs voor jullie aan! *
  • Een sfeervolle feestlocatie (tot 300 personen)
  • Gastvrijheid staat bij ons altijd voorop
  • Ruime dansvloer waar alle gasten helemaal los kunnen gaan
  • Met GRATIS korte dansworkshop voor alle gasten tijdens de feestavond!! Het feest barst hiermee gelijk los, iedereen staat op de dansvloer en heeft de swing te pakken!
  • Wij denken graag met jullie mee in de opzet en aankleding.

*Afhankelijk van het aantal gasten.
*Mits op vertoon van offerte andere onderneming

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging van onze locatie.

Salseromboka Party & Dance

Straatweg 52D
8531 PZ Lemmer
T 0614536265
I www.salseromboka.nl

Contactformulier