Slot Doddendael

Wie over de monumentale eikenlaan het landgoed oprijdt wordt verrast door de schitterende boomgaarden, tuinen en het mooie witte kasteel omringd door een slotgracht. Slot Doddendael is een bijzondere locatie voor jullie huwelijk midden in het land van Maas & Waal met tal van mogelijkheden. Onze sfeervolle locatie ligt dicht bij Nijmegen en op maar een paar autominuten afstand van de grote snelwegen. Toch ligt het slot heerlijk rustig en heeft het een grote gratis parkeerplaats.

Een droom die uitkomt

Het wettelijk huwelijk onder de kastanjeboom, een toost met een glas champagne in de kasteeltuin, Italiaans diner in de boomgaard of een spetterend avondfeest in het koetshuis met aansluitend een overnachting in één van de kasteelkamers. Trouwen op Slot Doddendael is als een droom die uitkomt! Alles is mogelijk: van intiem tot uitbundig. De ruimtes in het slot zijn authentiek in een modern jasje. Wij bieden onze gasten een hoog service niveau, culinaire gerechten uit onze keuken en een uitstekende ambiance waar ieder zich thuis voelt.

Alle dagen van de week trouwen op Slot Doddendael

Het is mogelijk om op iedere dag van de week bij ons te trouwen. Voltrekking van het wettelijk huwelijk in de stijlvolle Ridderzaal, aansnijden van de bruidstaart en receptie in het gezellige Arsenaal, of bij mooi weer buiten op het terras onder de grote notenboom. Een geweldig diner of buffet, bereid door onze eigen koks en geserveerd in de slotkelder of in onze boomgaard. Ter afsluiting een spetterend avondfeest in ’t Spijcker of in onze strechtent. Kortom: het slot vormt als trouwlocatie de perfecte omlijsting van jullie feest.

Bespreek je wensen

Ieder huwelijk is bijzonder en de eigenaren, Jan Willem & Fabiënne ’t Hooft-Braam, maken graag een vrijblijvende afspraak, om jullie wensen en mogelijkheden te bespreken. Doddendael… een ware ontdekking!

Slot Doddendael

Binnenweg 2
6644 KD Ewijk
T 0487-521862
I www.doddendael.nl

Contactformulier