Stadskasteel Oudaen

Stadskasteel Oudaen bevindt zich midden in Utrecht, aan de Oudegracht. Met onder meer een eigen bierbrouwerij, diverse feestzalen en twee restaurants de ideale plek voor jullie bruiloft! Wij begrijpen dat het jullie huwelijk aan niets mag ontbreken en gaan graag voor jullie aan de slag. Met onze jarenlange ervaring weten we inmiddels dat een bruiloft maatwerk is en graag gaan we dan ook samen om tafel om jullie mooiste dag samen te stellen! 

Unieke feestlocatie voor een onvergetelijke dag/avond

Wij zijn naast trouwlocatie ook geschikt als feestlocatie voor uiteenlopende doeleinden. Veertig jarig huwelijksfeest? Mogelijk. Je 25ste verjaardag? Ook mogelijk. Een familiedag samen afsluiten in Stadskasteel Oudaen? Wij zorgen dat jullie een onvergetelijke dag/avond beleven waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken.

Vier prachtige zalen

Wij beschikken over vier prachtige zalen die zeer geschikt zijn als trouwlocatie. Iedere zaal heeft zijn eigen charme en capaciteit. De vier zalen van Oudaen zijn naar de families vernoemd die het stadskasteel in het verleden bewoond hebben: de Dirk van Houdaenkamer, de Zoudenbalchzaal, de Couwenhovezaal en de Linteloozaal. Het is ook mogelijk om meerdere zalen te huren.

Mogelijkheden voor grote en kleine groepen

Wij kunnen diverse feestzalen op elkaar aansluiten, waardoor de maximale capaciteit voor onze feestruimte kan gaan tot wel 200 personen. Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden voor kleinere groepen.

Kom gerust langs!

Kom gerust een keer langs om alle mogelijkheden te bespreken, zodat ook jullie feest onvergetelijk wordt! Onze locatie is dé trouw- en feestlocatie in Utrecht!

Stadskasteel Oudaen

Oudegracht 99
3511 AE Utrecht
T 030-2311864
I www.oudaen.nl

Contactformulier