’t Sfeerhuys

Het Sfeerhuys is een officiële trouwlocatie in Nijmegen en uniek in Gelderland. De trouwambtenaar komt voor het sluiten van het huwelijk naar onze sfeervolle locatie. Een intieme huwelijksceremonie in het park, de bruidstaart op het terras en daarna kan het huwelijksdiner en het trouwfeest plaatsvinden in onze zalen. Kortom: een bijzondere locatie voor jullie mooiste dag.

’t Sfeerhuys exclusief voor jullie feest

De trouwlocatie is exclusief voor jullie huwelijksfeest, zowel binnen als buiten. Jullie stellen de trouwdag samen en kiezen de dagindeling, huwelijksdiner of buffet, hapjes en bruiloftsmuziek en wij adviseren hierin met alle plezier. Bijna alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat het jullie persoonlijke trouwdag wordt met een heel eigen sfeer, want trouwen doe je als het goed is maar één keer.

Iedere gast heeft het naar de zin

Een trouwdag is een familiefeest, een dag voor jong en oud. Doordat we onze ruimtes ieder een eigen bestemming geven, kunnen je bruiloftsgasten dansen in de ene ruimte en praten in de andere. Zo heeft iedere gast het naar de zin. Bij mooi weer maken we natuurlijk gebruik van het terras dat uitkijkt op het Florapark. Naast de Witte Molen vind je de kinderboerderij en een kapelletje. Een heerlijke omgeving met een fijne sfeer. Ook voor een prachtige bruidsreportage hoef je dus niet ver te gaan.

Jullie gasten zijn onze gasten

“Je bruiloft. We realiseren ons net zoals jullie hoe belangrijk deze dag is. Daarom leggen wij de lat hoog. Bij ons is echt bijna alles mogelijk. Bovendien zit het geheim ‘m in goed luisteren en kijken. Aanvoelen wat de sfeer en de situatie vraagt. En jullie gasten zijn immers ook onze gasten.”

Indien je verder nog vragen hebt, stel ze gerust. Klik door naar onze website of vul het onderstaande formuliertje in. 

’t Sfeerhuys

Looimolenweg 15
6542JN Nijmegen
Tel: 024 379 06 76
www.sfeerhuys.nl

Contactformulier