The Hunting Lodge

Een van de meest bijzondere trouwlocaties in Gelderland vindt u bij The Hunting Lodge. Hier kunt u terecht voor zowel het voltrekken als het vieren van uw huwelijk. Vlakbij Arnhem, in Rozendaal, vindt u ons terrein, waar u kunt kiezen tussen verschillende trouwlocaties. Wilt u uw aanstaande het ja-woord geven in de bijzondere monumentale Muziekkoepel? Of trouwt u liever in onze tuin met uitzicht op het schitterende Kasteel Rosendael? Wanneer u een lijst bijhoudt met mogelijke trouwlocaties in Gelderland, dan mag The Hunting Lodge daarop niet ontbreken. 

Kies voor een van de mooiste trouwlocaties van Gelderland

Bij The Hunting Lodge zijn we ervan overtuigd dat we over een van de mooiste trouwlocaties van Gelderland beschikken. Het prachtige uitzicht op Kasteel Rosendael en de mooie groene tuin vormen samen een prachtig decor voor de ceremonie. Vervolgens viert u uw feest in een van onze sfeervolle zalen. Trouwt u in de winter? Dan toveren wij The Hunting Lodge om in een waar winterparadijs. Geef elkaar het ja-woord in het schemerdonker tussen vuurkorven en fakkels en laat uw gasten genieten van heerlijke glühwein.

Laat de catering over aan onze chef-koks

Een van de grootste voordelen die onze feestlocatie u biedt, is dat wij beschikken over een eigen restaurant. Hierdoor hoeft u de catering niet door een andere partij uit te laten voeren en wordt alles onder één dak voor u geregeld. Onze chef-koks serveren eigentijdse gerechten met een klassieke inspiratie. De mogelijkheden veranderen met de seizoenen mee. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u dit ons gerust laten weten.

Ontdek de mogelijkheden

Neem een kijkje op onze website en ontdek hoe uw bruiloft eruit zou kunnen zien. Graag geven wij u en uw aanstaande informatie en advies op maat. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en leggen de daarbij passende mogelijkheden aan u voor. U kunt het onderstaande contactformulier invullen of bel naar 026-3611597. Wij plannen dan een afspraak met u in voor een bezichtiging en een gesprek, waarna we voor u een passende vrijblijvende offerte opstellen.

The Hunting Lodge

Beekhuizenseweg 1
6891 CZ Rozendaal
T 026-3611597
I www.thehunting.nl

Contactformulier