Theehuis Dennenoord

Officiële trouwlocatie in Overijssel

Theehuis Dennenoord is een officiële trouwlocatie in Nutter. Een schitterende locatie voor een intieme en ongedwongen trouwdag. Met The Barn beschikken we over een sfeervol restaurant voorzien van een mooie veranda met uitzicht over het prachtige Twentse landschap.

De mooiste dag van je leven

De trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. Een dag waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd; de trouwuitnodiging, de trouwkleding, het bruidsboeket, de trouwauto’s, de trouwreportage en natuurlijk de gelegenheid waar het feest gevierd gaat worden.

Geschikt en gespecialiseerd in het verzorgen van huwelijken

Theehuis Dennenoord is een unieke locatie welke bij uitstek geschikt en gespecialiseerd is in het verzorgen van huwelijken. Onze ruime ervaring, gastvrijheid, smakelijke keuken en vooral de sfeervolle ambiance staan garant voor een perfect verzorgde trouwdag, waarbij het jullie aan niets zal ontbreken.

Vakantiehuisjes

Naast Theehuis Dennenoord vind je op het erf ook een aantal vakantiehuisjes. Een kleinschalig vakantiepark waar je samen met je gasten kunt blijven overnachten. Wij beschikken over een viertal vakantiehuisjes voor twee personen en drie houten huisjes voor zes personen.

Neem gerust contact met ons op

Bij Theehuis Dennenoord is een bruiloft niet standaard, maar op maat en naar jullie eigen wensen. Wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag een onvergetelijke dag wordt. Bel ons of vul het formulier in voor meer informatie!

Theehuis Dennenoord

Vasserweg 37
7638 PK Nutter
T 0541-680790
I www.theehuisdennenoord.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.