TrompTheater

Trouwen in Tromptheater

Een verborgen schat in het centrum van Leeuwarden. De voormalige baptistenkerk heeft een prachtige akoestiek en zit vol authentieke elementen, zoals glas in lood ramen. Tromptheater wordt voor jouw trouwerij omgetoverd tot een prachtige trouwzaal. Kortom: alles, waaronder de catering, kan geheel naar jullie wensen verzorgd worden. Voor een fantastisch feest hebben we alle ervaring in huis zodat jullie trouwdag er één wordt om nooit te vergeten!

Compleet feestje

Naast catering en twee zalen beschikt onze locatie over professionele faciliteiten (audio, licht, podium) en is er alle ruimte om jouw feest om te toveren tot danszaal met band. Je gasten belanden bij ons in een huiselijke intieme setting met een bijzonder fijne akoestiek. Door te werken bij Tromptheater doen onze vrijwilligers en deelnemers van Rondomzorg relevante werkervaring op. Samen met de zorgprofessionals en ons horecateam runnen zij de feesten op onze sfeervolle locatie. Bovendien zorgen alle deelnemers en vrijwilligers binnen Tromptheater ervoor dat jij en je gezelschap zorgeloos kunnen genieten van een prachtig feest!

Even bij ons binnenkijken?

Kom langs, bekijk de zalen en maak daarnaast kennis met ons team. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we graag jouw wensen en denken we met je mee om jouw trouwerij onvergetelijk te maken. Neem contact op via reserveren@tromptheater.nl.

TrompTheater

Trompstraat 4a
8921 GH Leeuwarden
T 0651203717
I www.tromptheater.nl

Contactformulier