TrompTheater

In de voormalige baptistenkerk in de M.H. Trompstraat te Leeuwarden is theatercafé het TrompTheater gevestigd. De locatie heeft een prachtige akoestiek en een aantal authentieke elementen zijn bewaard gebleven. De ruimte is flexibel in te delen en er is ook een gezellige bar aanwezig. 

Zaalverhuur voor bruiloften en nog veel meer…

Onze locatie faciliteert muziek, dans en theater, maar ook zeer geschikt voor zaalverhuur en horeca voor bruiloften, trainingen en feesten, exposities, workshops, bandmanagement en festivalproductie. En je kunt bij ons terecht voor verhuur van licht- en geluid en nog veel meer. Bovendien beschikken we over een professionele opnamestudio.

Intieme en sfeervolle ruimte bij TrompTheater

Er wordt een verrassende en uitdagende ervaring in een intieme en sfeervolle ruimte geboden. Artiesten spelen veelal akoestisch of licht versterkt, waardoor je een huiskamergevoel krijgt en de artiesten van dichtbij meemaakt.

TrompTheater zaal

Mogelijkheden bij verhuur zijn o.a. catering, licht en geluidstechniek en beamer. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Tarieven voor dagdelen:

  • 1 dagdeel: € 175,00
  • 2 dagdelen: € 325,00
  • 3 dagdelen: € 475,00

Parkeren

In de buurt waar onze locatie gevestigd is, geldt een parkeerverordening. Je mag zonder vergunning maximaal 2 uur parkeren met gebruikmaking van een parkeerschijf. Gasten en bezoekers kunnen het beste parkeren in de Hoeksterend Parkeergarage.

Meer informatie

Wanneer je verder nog vragen hebt of meer wil weten over onze unieke locatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook. Kom het ervaren! Wij weten in ieder geval zeker dat je later met veel plezier terug kan kijken op een onvergetelijke dag.

TrompTheater

Trompstraat 4a
8921 GH Leeuwarden
T 0651203717
I www.tromptheater.nl

Contactformulier