Trouwlocatie aankleden

Trouwlocatie aankleden

Tegenwoordig wordt er op een bruiloft veel aandacht besteedt aan de decoratie. Met decoratie kun je de trouwlocatie aankleden naar jouw wens. Jouw huwelijk is één van de mooiste dagen uit je leven en natuurlijk wil je deze dag dan ook tot in de puntjes geregeld hebben. Hebben jullie gekozen voor een bepaald thema? Dan kun je de decoratie hier op aanpassen. Er zijn veel verschillende soorten bruiloft decoraties. Denk aan deurdecoratie, muurdecoratie, raamdecoratie, tafeldecoratie, decoratie voor de trouwauto, buiten decoratie, hangende decoratie en nog veel meer. Decoratie is in verschillende materialen verkrijgbaar en past in ieder budget. Zelfs met kleine details kun je je bruiloft heel persoonlijk maken. In dit blog lees je alles over het aankleden van de trouwlocatie.

Lees verder

Unieke trouwpakken

Unieke trouwpakken

Ga je trouwen? Gefeliciteerd! Er breekt nu een mooie, maar spannende tijd aan. Er moet van alles geregeld worden, bijvoorbeeld het uitzoeken van een uniek trouwpak. Een trouwpak aanschaffen is iets speciaals, iets wat je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gedaan. In dit artikel geven we je een aantal tips hoe jij jouw unieke trouwpak kunt vinden. 

Lees verder

Geld lenen voor een trouwerij

Geld lenen voor een trouwerij

Jullie bruiloft, de mooiste dag! In principe doe je het maar één keer. De ene persoon wil dit daarom met alles erop en eraan, de ander haalt net zo lief een boterbriefje op maandagmorgen en geeft misschien nog een goed feestje om het te vieren. Voor eenieder is een droombruiloft weer anders, uiteraard met bijbehorende kosten. Om een gemiddelde te noemen, je moet tenslotte ergens vanuit gaan, de kosten van een bruiloft liggen rond de €15.000,-. Niet per definitie een bedrag dat iedereen maar op de plank heeft liggen.

Lees verder

Vergeet de loper niet!

Rode loper

Ben je je huwelijk aan het plannen? Vergeet de loper niet! Maak je trouwdag compleet met een (rode) loper. De loper hoeft natuurlijk niet perse rood te zijn. Op een huwelijk kan de loper alle kleuren van de regenboog hebben. Het is maar wat jullie willen en wat past bij jullie thema en stijl. 

Lees verder

Bounty open tijdens ‘Top Trouwlocatie Route’

Zondag 26 november is er weer de mogelijkheid om tussen 11.00 tot 16.00 uur diverse trouwlocaties te bekijken door heel Nederland. Ook Trouwschip Bounty opent haar deuren voor aanstaande bruidsparen. Aanmelden kan hier. Deelnemers maken kans op mooie prijzen en ontvangen na bezichtiging van Bounty een waardebon voor een gratis proefvaart. Zondag reeds andere plannen? Maak een afspraak voor een andere dag via info@trouwschip.nl of 0320-820204. 

Lees verder

De mooiste bruidsmode merken

De zoektocht naar de mooiste bruidsmode merken is toch nét even anders dan het shoppen voor een alledaagse outfit. Je hebt vast al lang uitgekeken naar dit moment en je gaat vast niet voor de eerste de beste trouwjurk die je ziet. Er zijn veel mooie bruidsmode merken en alle merken hebben iets speciaals. Welk merk trekt jou het meeste aan? Ga je voor een romantische jurk, een vintage jurk of vind je juist de klassieke jurk het mooist? Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we op deze pagina een aantal mooie bruidsmode merken voor je op een rij gezet. 

Lees verder

Bruiloft Toegevoegde Waarde, met succes in het huwelijksbootje

Personalisering is dé trend in huwelijksland ziet men bij De Pollepleats, een populaire trouwlocatie in Westhem (Friesland). Bijna alle bruidsparen besteden veel geld en aandacht aan details als decoratie, fotobooth, ‘bedankjes’ en bruidstaart om de grote dag zo persoonlijk mogelijk te maken. Gelukkig worden er ook veel liefdevolle blikken en mooie woorden uitgewisseld; wie hunkert er nou niet naar liefde en verbinding?

Lees verder

Nieuwe website voor TrouweninOverijssel.nl

trouweninoverijssel-nl_vernieuwd

Naast TrouweninNederland.nl zijn er ook aparte websites waar bruidsparen volop informatie uit eigen regio en provincie kunnen vinden. Zo is er voor iedere provincie een aparte website met informatie over trouwen per gemeente, de kosten van het trouwen, de trouwlocaties, de trouwambtenaren, gratis trouwen, etc.

Lees verder

Bijzonder trouwen rondom Eindhoven

trouwen_rondom_eindhoven

Wie Eindhoven zegt denkt wellicht aan de Lichtstad, het carnaval. of natuurlijk aan de veelbezongen Brabantse Nachten. Hoe je het ook wendt of keert het bourgondische Brabant roept een beeld van innovatie maar ook die van gezelligheid en lekker eten op. Is het dan verwonderlijk dat je rondom Eindhoven zonder al te veel problemen een bijzondere trouwlocatie kan vinden?

Lees verder

Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa’s Beach House

papas-beach-house-trouwzaal-origineelKey West in Papa’s Beach House

25 september Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa’s Beach House

Zondag 25 september staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa’s Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Bruidsparen zijn op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Lees verder