Geld lenen voor een trouwerij

Geld lenen voor een trouwerij

Jullie bruiloft, de mooiste dag! In principe doe je het maar één keer. De ene persoon wil dit daarom met alles erop en eraan, de ander haalt net zo lief een boterbriefje op maandagmorgen en geeft misschien nog een goed feestje om het te vieren. Voor eenieder is een droombruiloft weer anders, uiteraard met bijbehorende kosten. Om een gemiddelde te noemen, je moet tenslotte ergens vanuit gaan, de kosten van een bruiloft liggen rond de €15.000,-. Niet per definitie een bedrag dat iedereen maar op de plank heeft liggen.

Lees verder

Vergeet de loper niet!

Rode loper

Ben je je huwelijk aan het plannen? Vergeet de loper niet! Maak je trouwdag compleet met een (rode) loper. De loper hoeft natuurlijk niet perse rood te zijn. Op een huwelijk kan de loper alle kleuren van de regenboog hebben. Het is maar wat jullie willen en wat past bij jullie thema en stijl. 

Lees verder

Bounty open tijdens ‘Top Trouwlocatie Route’

Zondag 26 november is er weer de mogelijkheid om tussen 11.00 tot 16.00 uur diverse trouwlocaties te bekijken door heel Nederland. Ook Trouwschip Bounty opent haar deuren voor aanstaande bruidsparen. Aanmelden kan hier. Deelnemers maken kans op mooie prijzen en ontvangen na bezichtiging van Bounty een waardebon voor een gratis proefvaart. Zondag reeds andere plannen? Maak een afspraak voor een andere dag via info@trouwschip.nl of 0320-820204. 

Lees verder

De mooiste bruidsmode merken

De zoektocht naar de mooiste bruidsmode merken is toch nét even anders dan het shoppen voor een alledaagse outfit. Je hebt vast al lang uitgekeken naar dit moment en je gaat vast niet voor de eerste de beste trouwjurk die je ziet. Er zijn veel mooie bruidsmode merken en alle merken hebben iets speciaals. Welk merk trekt jou het meeste aan? Ga je voor een romantische jurk, een vintage jurk of vind je juist de klassieke jurk het mooist? Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we op deze pagina een aantal mooie bruidsmode merken voor je op een rij gezet. 

Lees verder

Bruiloft Toegevoegde Waarde, met succes in het huwelijksbootje

Personalisering is dé trend in huwelijksland ziet men bij De Pollepleats, een populaire trouwlocatie in Westhem (Friesland). Bijna alle bruidsparen besteden veel geld en aandacht aan details als decoratie, fotobooth, ‘bedankjes’ en bruidstaart om de grote dag zo persoonlijk mogelijk te maken. Gelukkig worden er ook veel liefdevolle blikken en mooie woorden uitgewisseld; wie hunkert er nou niet naar liefde en verbinding?

Lees verder

Nieuwe website voor TrouweninOverijssel.nl

trouweninoverijssel-nl_vernieuwd

Naast TrouweninNederland.nl zijn er ook aparte websites waar bruidsparen volop informatie uit eigen regio en provincie kunnen vinden. Zo is er voor iedere provincie een aparte website met informatie over trouwen per gemeente, de kosten van het trouwen, de trouwlocaties, de trouwambtenaren, gratis trouwen, etc.

Lees verder

Bijzonder trouwen rondom Eindhoven

trouwen_rondom_eindhoven

Wie Eindhoven zegt denkt wellicht aan de Lichtstad, het carnaval. of natuurlijk aan de veelbezongen Brabantse Nachten. Hoe je het ook wendt of keert het bourgondische Brabant roept een beeld van innovatie maar ook die van gezelligheid en lekker eten op. Is het dan verwonderlijk dat je rondom Eindhoven zonder al te veel problemen een bijzondere trouwlocatie kan vinden?

Lees verder

Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa’s Beach House

papas-beach-house-trouwzaal-origineelKey West in Papa’s Beach House

25 september Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa’s Beach House

Zondag 25 september staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa’s Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Bruidsparen zijn op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Lees verder

De Hoofdwacht van Golden Tulip Hotel Central vernieuwd

gewelvenkelder_de_hoofdwachtVan ontbijt tot bruiloft, alles is mogelijk!

De prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht van Golden Tulip Hotel Central is recent geheel vernieuwd. Interieurarchitect Feran Thomassen maakte het prachtige ontwerp en combineerde duurzame, hoogwaardige materialen als zwart marmer met klassieke elementen zoals een verwijzing naar de aloude St. Janskerk en moderne technieken zoals LED verlichting en Live Cooking. Deze unieke ruimte is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft.

Lees verder

4e zaal bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan

ParelzaalOpening-7087

De nieuwe Parel van Partycentrum Hipper, “ De Parelzaal” is feestelijk geopend en zoals iedereen dat gewend is was het een zeer geslaagd feestje!

De Parelzaal biedt plaats aan circa 250 gasten en is geschikt voor bruiloften en partijen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Eigenaresse Bianka den Breejen is er in geslaagd om wederom het wow-effect te creëren, dat zo kenmerkend is voor alle zalen in het partycentrum.

Lees verder