Bruiloft Toegevoegde Waarde, met succes in het huwelijksbootje

Personalisering is dé trend in huwelijksland ziet men bij De Pollepleats, een populaire trouwlocatie in Westhem (Friesland). Bijna alle bruidsparen besteden veel geld en aandacht aan details als decoratie, fotobooth, ‘bedankjes’ en bruidstaart om de grote dag zo persoonlijk mogelijk te maken. Gelukkig worden er ook veel liefdevolle blikken en mooie woorden uitgewisseld; wie hunkert er nou niet naar liefde en verbinding?

Lees verder

Nieuwe website voor TrouweninOverijssel.nl

trouweninoverijssel-nl_vernieuwd

Naast TrouweninNederland.nl zijn er ook aparte websites waar bruidsparen volop informatie uit eigen regio en provincie kunnen vinden. Zo is er voor iedere provincie een aparte website met informatie over trouwen per gemeente, de kosten van het trouwen, de trouwlocaties, de trouwambtenaren, gratis trouwen, etc.

Lees verder

Bijzonder trouwen rondom Eindhoven

trouwen_rondom_eindhoven

Wie Eindhoven zegt denkt wellicht aan de Lichtstad, het carnaval. of natuurlijk aan de veelbezongen Brabantse Nachten. Hoe je het ook wendt of keert het bourgondische Brabant roept een beeld van innovatie maar ook die van gezelligheid en lekker eten op. Is het dan verwonderlijk dat je rondom Eindhoven zonder al te veel problemen een bijzondere trouwlocatie kan vinden?

Lees verder

Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa’s Beach House

papas-beach-house-trouwzaal-origineelKey West in Papa’s Beach House

25 september Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa’s Beach House

Zondag 25 september staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa’s Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Bruidsparen zijn op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Lees verder

De Hoofdwacht van Golden Tulip Hotel Central vernieuwd

gewelvenkelder_de_hoofdwachtVan ontbijt tot bruiloft, alles is mogelijk!

De prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht van Golden Tulip Hotel Central is recent geheel vernieuwd. Interieurarchitect Feran Thomassen maakte het prachtige ontwerp en combineerde duurzame, hoogwaardige materialen als zwart marmer met klassieke elementen zoals een verwijzing naar de aloude St. Janskerk en moderne technieken zoals LED verlichting en Live Cooking. Deze unieke ruimte is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft.

Lees verder

4e zaal bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan

ParelzaalOpening-7087

De nieuwe Parel van Partycentrum Hipper, “ De Parelzaal” is feestelijk geopend en zoals iedereen dat gewend is was het een zeer geslaagd feestje!

De Parelzaal biedt plaats aan circa 250 gasten en is geschikt voor bruiloften en partijen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Eigenaresse Bianka den Breejen is er in geslaagd om wederom het wow-effect te creëren, dat zo kenmerkend is voor alle zalen in het partycentrum.

Lees verder

Open Trouwlocatie Dag veranderd

hoogenweerthFoto: NTBO lid Kasteel de Hoogenweerth

Open Trouwlocatie Dag wordt nu Nederlandse Open Trouwdag!

Zoals je wellicht al op social media hebt gelezen, is NTBO druk bezig met een nieuw concept voor de Open Trouwlocatie Dag. Na de laatste editie zijn ze gaan brainstormen met diverse deelnemende trouwlocaties en overeengekomen dat er een groter en mooier evenement van gemaakt moet worden, waarin niet alleen trouwlocaties centraal staan, maar alle leden van de NTBO. En dit vraagt om een nieuwe naam: Nederlandse Open Trouwdag.

Lees verder

Buiten trouwen?

buiten trouwen

Foto: Bertil van Wieren

Trouwlocatie waar je ook buiten kunt trouwen

Buiten trouwen is helemaal hot en er  zijn steeds meer bruidsparen die buiten willen trouwen, zelfs in ons eigen kikkerlandje. Als je buiten wilt gaan trouwen, dan heb je wel wat meer tijd nodig om dit te organiseren, dan dat je in een binnen trouwlocatie gaat trouwen. Ik heb daarvoor een paar nuttige tips voor je op een rij gezet. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Lees verder

Welke trouwlocatie of feestlocatie past bij jullie?

kwartier_noord_ruimte_trouwlocatie_feestlocatie

Dit is iets wat vele aanstaande bruidsparen zich afvragen. Waar gaan we trouwen? Het zoeken van de juiste trouwlocatie is nog niet zo gemakkelijk als je denkt. En het is ook nog eens één van de eerste stappen die je neemt als je trouwplannen hebt.
Jullie hebben waarschijnlijk wel altijd een type trouwlocatie in gedachten gehad, maar als het dan echt zo ver is, is het best moeilijk de juiste trouwlocatie te vinden. De trouwlocatie bepaald de sfeer van jullie trouwdag.

Lees verder

Eigentijdse trouwlocaties vinden

TrouweninNederland

Het internet is al sinds jaar en dag de meest gebruikte bron bij de voorbereiding op de trouwdag. Ongeveer sinds het jaar 2000 schoten de trouwen gerelateerde websites dan ook als paddestoelen uit de grond.
Al snel raakten de surfende bruiden na verloop van tijd het overzicht in deze digitale jungle geheel kwijt. En ook de adverterende trouwbedrijven verloren het vertrouwen in deze huwelijkse online media. Gelukkig heeft zoekmachinegigant Google ingegrepen om de wildgroei in dergelijke online platforms te beperken. Het resultaat van de grote schoonmaak van Google heeft erin geresulteerd dat in de trouwbranche nu nog slechts enkele professionele internetbedrijven de trouwlustige doelgroep op een eigentijdse en betrouwbare wijze van informatie weten te voorzien. ThePerfectWedding, TopTrouwlocaties.nl en sinds kort ook de vernieuwde TrouweninNederland.nl zijn hier de beste voorbeelden van.

Lees verder