Bizar-Bazar

Trouwen in de spraakmakend verbouwde, van origine Lutherse kerk

Voor de mooiste dag van je leven kies je natuurlijk voor de mooiste locatie van Arnhem en heel verre omstreken: Bizar-Bazar! En de grap is: de vraag ga je ook in de kerk trouwen kan je altijd met “JA” beantwoorden (een antwoord dat je op de dag zelf ook nog vaak gaat geven natuurlijk!). Want Bizar-Bazar is gevestigd in een spraakmakend verbouwde, van origine Lutherse kerk.

Wat maakt de belangrijkste dag uit jullie leven tot een dag om écht nooit meer te vergeten? In onze ogen de combinatie van volstrekt schitterende entourage, een ontspannen sfeer waarin al je geliefden en vrienden zich helemaal op hun gemak voelen en misschien wel het belangrijkste: dat je totaal vergeet dat er ook nog een keer zoets als een complexe organisatie achter steekt. Zodat je alleen maar oog hoeft te hebben voor elkaar en alle aanwezigen.

Wij juichen het van harte toe als je originele ideeën hebt om die dag helemaal anders dan andere bruiloften te maken. Jullie vinden elkaar uniek – en terecht natuurlijk! De dag is uniek. Dus vanzelfsprekend moet het draaiboek ook volstrekt uniek zijn. Kom maar op met die geniale plannen! Daag ons maar uit!

Je krijgt een personal weddingplanner tot je beschikking, die helemaal van a tot z met jullie gaat doorlopen welk droomscenario wordt samengesteld. Om alles tot in alle details gestroomlijnd te laten verlopen. De beste garantie dat je op de dag zelf nergens aan hoeft te denken! Één van de hele leuke bijkomstigheden is dat Mirella Kreger de Madre de Bizar-Bazar familia, ook nog eens zélf buitengewoon ambtenaar is van de burgerlijke stand, met de bevoegdheid om huwelijken te voltrekken. Dus alles kan in één hand geregeld worden.

Als je nog niet hebt gezien dat Bizar-Bazar net zo’n unieke locatie is als jullie liefdesrelatie made in heaven, kijk dan gauw op de website www.bizarbazar.nl. En plan een afspraak in om samen tot een hele scherpe offerte te komen.

Bizar-Bazar

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 19a
6828 BP Arnhem
T 026-2148800
I www.bizar-bazar.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht