Trouwen op De Wartenster

Trouwen op een sfeervolle boerderij

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. Wij denken graag mee en verzorgen deze op maat. De huwelijksvoltrekking kan plaats vinden in een prieeltje in de tuin bij De Wartenster, midden in Nationaal park De Alde Feanen of binnen in de sfeervolle boerderij. Aansluitend receptie, diner en feest? Geen standaard plaatje, maar een trouwerij helemaal naar uw wens!

Exclusieve feestlocatie

Na het jawoord beleeft u het feest van uw leven op De Wartenster! Wij zorgen graag dat alles precies afgestemd is op uw wensen. De gehele boerderij en tuin is exclusief voor u beschikbaar. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een perfecte avond/nacht.

Trouwvervoer over het water

Heeft u er wel eens aan gedacht om in plaats van een trouwauto een boot te gebruiken voor het vervoer van en naar uw bruiloft? Onze aak, de houthandel IV heeft plaats voor 60 personen (grotere groepen zijn mogelijk met meerdere boten) zodat uw daggasten samen met u naar uw trouwlocatie kunnen varen. De boot is versierd met ballonnen. Heeft u een andere locatie in gedachten, maar wilt u wel gebruik maken van De Houthandel IV? Als wij er kunnen komen met de boot, verzorgen wij dit graag voor u!

Uw vrijgezellenfeest compleet verzorgd

Los gaan met paintballgeweren en handbogen, of liever een middag varen door Nationaal park De Alde Feanen. Een workshop kaasmaken, koeschilderen of wijnproeven? Afsluitend lekker barbecueën met onze houtgestookte grill? Uw vrijgezellenfeest compleet verzorgd door De

De Wartenster

Midsbuorren 7
9003 LB Warten
T 058-2552056
I www.wartenster.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.