Trouwen op De Wartenster

Trouwen op de Wartenster in Friesland

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. Wij denken graag mee en verzorgen deze op maat. Trouwen op de Wartenster kan in een romantisch prieeltje in de tuin, midden in Nationaal park De Alde Feanen of binnen in de sfeervolle boerderij. Aansluitend receptie, diner en feest? Geen standaard plaatje, maar een trouwerij helemaal naar uw wens!

Exclusieve feestlocatie

Na de huwelijksvoltrekking beleeft u het trouwfeest van uw leven op De Wartenster! Wij zorgen ervoor dat alles precies afgestemd is op uw wensen. De bijzondere en sfeervolle boerderij en tuin is exclusief voor u beschikbaar. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een perfecte avond/nacht.

Trouwvervoer over het water

Heeft u er wel eens aan gedacht om in plaats van een trouwauto een praam te gebruiken voor het vervoer van en naar uw bruiloft? Onze rondvaartboot, de houthandel IV heeft plaats voor circa 50 personen (grotere groepen zijn mogelijk met meerdere boten) zodat u samen met uw daggasten naar de trouwlocatie kan varen. Ook voor trouwvervoer op andere locaties!

Uw vrijgezellenfeest compleet verzorgd

Los gaan met paintballgeweren en handbogen, of liever een middag varen door Nationaal park De Alde Feanen. Een workshop kaasmaken, koeschilderen of wijnproeven? Afsluitend lekker barbecueën met onze houtgestookte grill? Uw vrijgezellenfeest zal compleet verzorgd worden door de Wartenster. 

Meer informatie

De Wartenster is gevestigd in het hart van Friesland. Je vindt onze locatie nabij het pittoreske dorp Warten. Warten is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen, een prachtig natuurgebied. Daarnaast ligt Warten op een steenworp afstand van Leeuwarden. Mocht je verder nog vragen hebben over onze locatie, dan kun je onderstaand contactformulier invullen. Ook is bellen uiteraard mogelijk.

Trouwen op De Wartenster

Midsbuorren 7
9003 LB Warten
T 058-2552056
I www.wartenster.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht