Trouwen op het strand

Steeds vaker wordt er gekozen voor een unieke trouwlocatie, in plaats van de standaard huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis. Trouwen op het strand, ofwel trouwen aan zee, is zo’n unieke locatie¬†voor een onvergetelijke trouwdag. Je zult er ongetwijfeld al wel eens aan gedacht hebben, maar wellicht heb je het niet gezien als een optie voor jullie trouwdag.

Trouwen op het strand of in een strandpaviljoen

Uiteraard denk je bij trouwen op het strand al snel aan de risico’s van slecht weer. Maar dat hoeft helemaal niet. Je kiest tenslotte niet zomaar voor een plekje ergens op het strand. Want er zijn nog zoveel zaken belangrijk, zoals de catering, bediening, sanitair etc. Daarom kies je voor een strandpaviljoen die alles in huis heeft voor een unieke trouwdag. Ieder strandpaviljoen of andere feestlocatie en trouwlocatie aan zee biedt je ook de mogelijkheid van een buiten bruiloft op het strand. Bij slecht weer is alles aanwezig om binnen in het strandpaviljoen de huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden. Ook overdekt buiten trouwen behoort tot de mogelijkheden.

Kies jouw trouwlocatie hier

In de rechter kolom van deze pagina zie je alle unieke trouwlocaties voor trouwen op het strand. Je vindt hier strandpaviljoens en andere feestlocaties en trouwlocaties, gelegen aan zee en dus volop ervaren in het trouwen op het strand. Neem gerust vrijblijvend contact op met deze unieke trouwlocaties aan zee.

Overzicht strandlocaties

deining_trouwlocatie

Deining aan Zee

Castricum aan Zee

Zuiderzoet

Brasserie Zuiderzoet

Zeewolde

Trouwen-op-het-strand-klein

De Kruimel

Gasselte

Paviljoen_Houtse_Meer_unieke_trouwlocatie_trouwen_header

Paviljoen Het Houtse Meer

Den Hout

Strandpaviljoen_zoomers

Strandpaviljoen Zoomers

Castricum

Trouwen op het strand in Drimmelen

Beachclub Puur

Drimmelen