Trouwlocatie aankleden

Tegenwoordig wordt er op een bruiloft veel aandacht besteedt aan de decoratie. Met decoratie kun je de trouwlocatie aankleden naar jouw wens. Jouw huwelijk is één van de mooiste dagen uit je leven en natuurlijk wil je deze dag dan ook tot in de puntjes geregeld hebben. Hebben jullie gekozen voor een bepaald thema? Dan kun je de decoratie hier op aanpassen. Er zijn veel verschillende soorten bruiloft decoraties. Denk aan deurdecoratie, muurdecoratie, raamdecoratie, tafeldecoratie, decoratie voor de trouwauto, buiten decoratie, hangende decoratie en nog veel meer. Decoratie is in verschillende materialen verkrijgbaar en past in ieder budget. Zelfs met kleine details kun je je bruiloft heel persoonlijk maken. In dit blog lees je alles over een trouwlocatie aankleden.

Decoratie voor de ceremonie

De ceremonie is één van de belangrijkste momenten op je bruiloft. Geef je ceremonie stijl met prachtige decoratie. De ceremoniestoelen zijn heel goed te decoreren met bijvoorbeeld glazen potjes met bloemen, prachtige strikken van tule of linten. De glazen potjes kun je zelf sparen en vraag eventueel de mensen uit je omgeving om mee te sparen. Wat ook altijd een speciaal effect geeft, is de een mooie loper. En eventueel kun je hier nog een ereboog aan toevoegen waar het pas getrouwde paar onder door loopt. Op de meeste locaties is het vaak niet meer toegestaan om met rijst te gooien. Een leuk alternatief is het gebruik van bellenblazen. Dit is ook zeker leuk voor de trouwfoto’s!

Decoratie bruiloft

Creatieve decoratie

Slingers, ballonnen, confetti en lampionnen worden veel als decoratie gebruikt op bruiloften. Het is betaalbaar en geven al snel een vrolijke uitstraling. Ze zijn er ook in vele vormen, kleuren en grootte. Maar er is meer dan alleen slingers en ballonnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een poster met jullie namen en trouwdatum? Van een kleine A3 tot een super grote abri poster. Je kunt de poster drukken en printen zo groot als je zelf wilt. Van basic tot premium materialen en van onafgewerkt tot dubbelzijdig glans gelamineerd, Reclameland.be heeft het allemaal! Zorg er wel voor dat de decoratie past bij het thema, zodat alles in een stijl is. Wil je de decoratie subtiel en rustig houden? Kies dan alles in dezelfde kleuren.

Tafeldecoratie

Wanneer je op je bruiloft veel verschillende tafels hebt en werkt met een tafelschikking, dan is het handig om tafelnummers te gebruiken. Zo weten de gasten bij welke tafel ze kunnen gaan zitten. Je kunt dit ook doen met houten letters in plaats van nummers. Wanneer je nog een stapje verder wilt gaan, dan is het werken met plaatskaartjes heel handig. Tijdens het diner kun je ook gebruik maken van decoratie op de tafels. Je ziet vaak bloemen en kaarsen staan. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iets anders op de tafels te zetten. Ook zou je gebruik kunnen maken van een tafelloper, tafelversiering, stoelversiering, servetten en champagneglazen.

DIY decoratie

Ben je creatief aangelegd? Dan kun je ervoor kiezen om de decoratie zelf te maken. We hadden net al even het voorbeeld gegeven van de glazen potjes die je zelf kunt sparen en eventueel kunt decoreren. Winkels liggen namelijk vol met knutselspulletjes, dus waarom niet? Zo heb je wel iets unieks en wat helemaal van jullie is. Lint, touw en tule zijn goede materialen om je eigen huwelijk mee te decoreren. Ga lekker aan de slag en maak de decoratie voor je bruiloft zelf! Begin wel op tijd met het maken van de decoratie, er gaat natuurlijk wel wat werk in zitten.

Zoals je in dit blog hebt kunnen lezen, zijn er veel mogelijkheden op het gebied van decoratie. Met decoratie maak je je bruiloft een stuk persoonlijker. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Geplaatst in Niet gecategoriseerd