Trouwlocaties in Drenthe

Willen jullie trouwen in Drenthe, maar hebben jullie de perfecte locatie nog niet gevonden? Om jullie alvast een beetje op weg te helpen bij het zoeken van een passende trouwlocatie, hebben wij de mooiste trouwlocaties in Drenthe voor je op een rijtje gezet. Denk onder andere aan sfeervolle boerderijen, een landgoed, buitenlocatie etc. Wij werden in ieder geval op slag verliefd op deze trouwlocaties. Mis deze mooie boerderijen, restaurants en kerkjes in Drenthe dus niet. Bekijk één voor één de onderstaande trouwlocaties en beoordeel dan of Drenthe de ideale provincie is om in te trouwen.

De mogelijkheden

Het burgerlijke huwelijk kan op iedere locatie voltrokken worden. Dit kan bijvoorbeeld in een boerderij, hoeve of molen, partycentrum, kerkje of op een prachtig landgoed. Er zijn onder andere trouwlocaties die een alles in één pakket aanbieden inclusief de trouwambtenaar. Tegenwoordig kan er op de meeste locaties buiten getrouwd worden, mits het weer het toelaat natuurlijk. Na de huwelijksvoltrekking kan er bijvoorbeeld gedineerd en gefeest worden. Op enkele locaties is het zelfs mogelijk om te blijven overnachten. Wanneer jullie de volgende ochtend wakker worden, kunnen jullie genieten van een heerlijk ontbijt. Als vrienden en familie blijven slapen, kunnen zij gezellig aanschuiven.

Waar kan men trouwen in Drenthe?

Voor het meest complete aanbod ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hieronder volgen de mooiste trouwlocaties in Drenthe waar jullie bruiloft dan ook tot in de puntjes verzorgd kan worden. Je zult nieuwe plekken in Drenthe ontdekken waar je anders niet opgekomen was. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je per locatie een contactformuliertje invullen.

cafedekruimel

De Kruimel

Gasselte

De Warrel

Westerbork

Trouwlocatie in Roden

Cuisinerie Mensinge

Roden

Trouwen in een kerk

Het Koloniekerkje

Wilhelminaoord

Trouwlocatie in De Schiphorst

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst

De Schiphorst

Huize_ter_Marse

Huize ter Marse

Stadskanaal

De_Pompstee

De Pompstee

Roden

veenpark_header

Veenpark

Barger-Compascuum

Trouwlocatie in Gasselte

Gasterie De Wiemel

Gasselte

Trouwlocatie in Emmen

WILDLANDS

Emmen