Trouwlocaties in Friesland

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie daarom nog op zoek naar unieke trouwlocaties in Friesland? Voordat je begint met allerlei vooroordelen… Dit is één van de mooiste provincies die Nederland rijk is. Het landschap is namelijk zeer divers waardoor er volop mogelijkheden zijn voor een buiten bruiloft.

Trouwen in de natuur

Friesland staat bekend als waterrijk gebied met zee, meren en kanalen. Voor trouwen op of aan het water zijn jullie hier dus aan het juiste adres. Ook een bruiloft op het strand is mogelijk. Om die redenen zou je alleen al voor de provincie Friesland kiezen. Er is nog een reden waarom je voor Friesland zou kunnen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het vrije gevoel en de heerlijke nuchterheid van de “Friezen”. Dus kies je ervoor om in het drukke hart van de grote stad te trouwen met hippe en retro aspecten of midden in de natuur met veel rust? De keuze is aan jullie!

Het burgerlijk huwelijk op een van de unieke trouwlocaties in Friesland

Vroeger gaf iedereen elkaar het ja-woord op het gemeentehuis, tegenwoordig kan het burgerlijk huwelijk op bijna iedere locatie plaatsvinden. Bijvoorbeeld in een monumentaal pand, idyllisch kerkje, een kasteel, maar ook op een andere bijzondere hiervoor aangestelde trouwlocatie. Of wat dacht je van een huwelijk in het bos? Bovendien is dat nog eens heel romantisch ook! Sommige trouwlocaties bieden een in één pakket aan inclusief een ambtenaar van de burgerlijke stand. Om jullie een indruk te geven van de meest uiteenlopende trouwlocaties in Friesland, hebben wij alvast een selectie voor je gemaakt. Bekijk de unieke locaties voor jullie bruiloft hieronder. Het zijn er niet alleen heel veel, maar ook superveel verschillende. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je per locatie het contactformulier invullen. Maar even bellen is natuurlijk ook mogelijk. Daarna wordt er een bezichtiging met jullie gepland.

 

Trouwlocatie in Friesland

Salseromboka Party & Dance

Lemmer

Koperen_Tuin_Friesland1klein

De Koperen Tuin

Leeuwarden

ronvaartbedrijf_harmonie_trouwlocatie_1

Rondvaartbedrijf Harmonie

Drachten

Lokaal55_2

Lokaal 55

Sneek

Trouwlocatie op Schiermonnikoog

Boerderij De Oorsprong

Schiermonnikoog

dewartenster

Trouwen in het Hart van Friesland

Warten

partycentrum_omar_smids

Dance Centre Omar Smids

Leeuwarden

Trouwlocatie in Wolvega

Hotel Wolvega – Heerenveen

Wolvega

Frisian Sailing Company

Lemmer

De Pollepleats

Westhem

Trouwlocatie in Friesland

Tsjerke

Terherne

klipoper_isis_trouwlocatie_2

Gouden Vloot

Harlingen

 

alde_fryske_tsjerken

Alde Fryske Tsjerken

Leeuwarden

Broekster Tsjerke

Broek

TrompTheater

Leeuwarden

Boutique_Hotel_Catshuis_Trouwlocatie

Boutique Hotel Catshuis

Leeuwarden

Rondvaartboot_Friesland

Rondvaartboot Friesland

Earnewâld

molen-de-korenaar

Molen de Korenaar

Sexbierum

Prego Zeilzwerven

Prego Zeilzwerven

Akkrum