Trouwlocaties in Groningen

De liefde van je leven heeft je ten huwelijk gevraagd en jij hebt volmondig “JA” gezegd. Nu kunnen jullie gaan nadenken over waar jullie willen trouwen. Dit is een hele leuke, maar ook zeker een moeilijke beslissing. Want welke locatie past bij jullie wensen en budget? Met hoeveel gasten zijn jullie? Willen jullie de gehele trouwdag bijvoorbeeld op één locatie vieren of kiezen jullie voor meerdere locaties? Allemaal onderdelen waar jullie over na moeten denken. Maar hier helpen we jullie uiteraard mee. Op deze pagina hebben wij de mooiste trouwlocaties in Groningen voor je op een rijtje gezet.

Trouwen op een landgoed, in een kerkje of had je iets anders in gedachten?

Vroeger trouwde iedereen op het gemeentehuis, tegenwoordig kan men op bijna iedere locatie in Nederland trouwen. Bijvoorbeeld op een landgoed, in een restaurant, in een sfeervol kerkje of een hiervoor aangestelde trouwlocatie. Er zijn vele trouwlocaties die een alles in één pakket aanbieden inclusief de ambtenaar van de burgerlijke stand, maar je mag het helemaal invullen zoals je dat zelf voor ogen hebt.

De mooiste trouwlocaties in Groningen

Denken jullie erover om in Groningen of in de omgeving van Groningen te trouwen? Alle locaties op deze pagina beschikken over een grote flexibiliteit en kunnen ook op de dag van het huwelijk zelf nog allerlei dingen aanpassen. Dus mocht je toch nog dingen anders willen, schroom dan niet om het door te geven. De onderstaande trouwlocaties zullen er alles aan doen om van jouw trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je per locatie het contactformulier invullen.

Hayema_Heerd_9

Hayema Heerd

Oldehove

Trouwlocatie_Fraeylemaborg_5

Landgoed Fraeylemaborg

Slochteren

landgoed_Coendersborg_4

De Coendersborg

Groningen

Huize_ter_Marse

Huize ter Marse

Stadskanaal

faber_trouwlocatie

Hotel Restaurant Faber

Hoogezand

De_Pompstee

De Pompstee

Haren

rietland

Rietland

Zuidwolde

Trouwen op een boot

Zeilschip Mars

Groningen

Trouwlocatie in Roden

Cuisinerie Mensinge

Roden

BuitenSocieteit_Paterswoldsemeer_8

De Buitensociëteit

Haren

partycentrum_de_hoogte

Partycentrum de Hoogte

Winsum

Emotion_Events_Groningen

Emotion Events Groningen

Groningen