Trouwlocaties in Noord-Brabant

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Nu moet er immers van alles geregeld worden voor jullie grote dag. Zo moet er eerst een gave plek gevonden worden om te trouwen. Wij gaan er vanuit dat je nog geen locatie gevonden hebt, want anders was je namelijk niet op deze pagina terecht gekomen. Wij kunnen jullie helpen bij het zoeken van trouwlocaties in Noord-Brabant. Hieronder hebben wij dan ook de allermooiste trouwlocaties voor je op een rijtje gezet.

De mogelijkheden voor jouw bruiloft

Vroeger trouwde men massaal op het gemeentehuis, tegenwoordig hoeft dat niet meer. Je mag namelijk zelf weten waar je wilt trouwen. Dit kan bijvoorbeeld in een kasteel, op een landgoed, in een molen of kerkje of een andere hiervoor aangestelde trouwlocatie. De meeste trouwlocaties bieden een totaal pakket aan. Dit betekent dat je de gehele bruiloft op die locatie kan laten plaatsvinden. Van het ja-woord tot het avondfeest en misschien zelfs wel de overnachting. Mocht de locatie niet over slaapmogelijkheden beschikken, dan zou je bijvoorbeeld in de buurt van jullie locatie een hotel kunnen boeken. Het is jullie dag, dus jullie beslissen.

De mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant voor je op een rij

De trouwlocaties op deze pagina zijn erin gespecialiseerd om het werk uit handen te nemen van het bruidspaar en te zorgen er onder andere voor dat alles op de dag zelf op rolletjes verloopt. Sommige bruidsparen vinden het heerlijk om alles zelf te regelen, anderen laten het liever aan de professionals over. Bekijk de unieke trouwlocaties in Noord-Brabant hieronder. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je deze stellen aan de desbetreffende locatie via het contactformulier.

Paviljoen_Houtse_Meer_unieke_trouwlocatie_trouwen_header

Paviljoen Het Houtse Meer

Den Hout

Hoeve Klein Zundert

Zundert

cocody

Cocody

Geldrop

auberge-eeckaerde

Auberge Eeckaerde

Eindhoven

kasteel_aldendriel_trouwlocatie

Kasteel Aldendriel

Mill

Chalet Fontaine

Kaatsheuvel

Lambertuskerk

Lambertuskerk Raamsdonk

Raamsdonk

het-ketelhuis

Het Ketelhuis

Eindhoven

Center Parcs Het Heijderbos

Heijen

kasteel-henkenshage

Kasteel Henkenshage

Sint-Oedenrode

Trouwlocatie in Drimmelen

Beachclub Puur

Drimmelen

Trouwlocatie in Geertruidenberg

Fort Sint Gertrudis

Geertruidenberg

Bijzondere trouwlocatie in Geertruidenberg

Het Cachot

Geertruidenberg