Trouwlocaties in Noord-Holland

In Noord-Holland stappen jaarlijks maar liefst 10.000 stellen in het huwelijksbootje. Vroeger werden bijna alle huwelijken voltrokken in het stadhuis of andere gemeentelijke locatie. Tegenwoordig is dat gelukkig beter geregeld. Steeds meer externe locaties mogen dienen als trouwlocatie. Ook zijn veel locaties zelfs aangewezen als officiële trouwlocatie en andere mogen bijvoorbeeld dienst doen als huwelijkslocatie voor één dag. Dus niet langer een sleur, maar juist een trend in trouwlocaties. Kortom: een uitstekende ontwikkeling die past bij de huidige moderne tijd.

Boot, strand of boerderij… Kort samengevat: allemaal unieke trouwlocaties in Noord-Holland!

Trouwen op een boot, in een boerderij, restaurant of op een sfeervol kasteel. Het beleid rond de trouwlocaties in Noord-Holland is versoepeld. Daardoor zijn de trouwlocaties ook meer divers geworden. Al met al zijn er dus volop mogelijkheden voor jullie trouwdag! Zelfs buiten trouwen is mogelijk, mits het weer het toelaat. De meeste locaties op deze pagina bieden mogelijkheden voor een buiten bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan trouwen in de tuin, op het strand of op een boot. Echter vind je hier de meest unieke trouwlocaties van Noord-Holland.

Vrijblijvende informatie aanvragen

Aan iedere trouwlocatie in Noord-Holland is een contactformulier gekoppeld waarmee je eenvoudig en vrijblijvend informatie of tarieven kunt opvragen bij de trouwlocatie(s) van jullie keuze. Ook kun je vragen om een rondleiding van de locatie zodat je de sfeer en ambiance voor jullie mooiste dag alvast kunt proeven.

Trouwlocatie Hoofddorp

Event Center Fokker

Hoofddorp

oude_kerk_spaarndam

De Oude Kerk Spaarndam

Spaarndam

boot10_trouwen_op_een_boot_5

Boot10

Amsterdam

Trouwschip_Bounty_Lelystad

Trouwschip Bounty

Lelystad

Culturele trouwlocatie De Drom

De Drom

Enkhuizen

Bruiloft op een boot

Rederij Belle

Muiden

Trouwlocatie in Oostzaan

Paviljoen Twiske

Oostzaan

deiningstrandpaviljoen

Deining aan Zee

Castricum aan Zee

Strandpaviljoen_zoomers

Strandpaviljoen Zoomers

Castricum

Trouwlocatie in Bussum

Fier Bussum

Bussum

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

Enkhuizen

Trouwlocatie in Schermerhorn

Grote Kerk Schermerhorn

Schermerhorn