Trouwlocaties in Overijssel

Jullie geven elkaar binnenkort het ja-woord in Overijssel en zijn daarom op zoek naar een unieke trouwlocatie. Om jullie alvast een beetje op weg te helpen, hebben wij de mooiste trouwlocaties in Overijssel voor je op een rijtje gezet.

Trouwen in een restaurant, op een boot, in een sfeervol kerkje en nog veel meer…

Om de perfecte trouwlocatie te vinden die in het plaatje van jullie bruiloft past, moet je eerst de stijl bepalen waarin jullie straks willen trouwen en feesten. Er zijn diverse locaties waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven. Bijvoorbeeld locaties die benoemd zijn tot officiële trouwlocatie door de gemeente, maar ook locaties die voor één dag benoemd kunnen worden. Trouwen is onder andere mogelijk in een restaurant, op een boot, in een sfeervol kerkje op een prachtig landgoed etc. Het wordt een prachtige dag, waar je later met veel plezier op terug kan kijken.

De mooiste trouwlocaties in Overijssel voor je op een rij

Op deze pagina hebben wij de mooiste trouwlocaties in Overijssel voor je op een rijtje gezet. Van knusse of landelijke locaties tot een hip partycentrum en mooie locaties waar je romantisch buiten kunt trouwen, mits het weer het toelaat natuurlijk. Diverse locaties bieden een alles in één pakket aan inclusief ambtenaar van de burgerlijke stand. Om meer informatie aan te vragen bij jouw favoriete locatie, klik je door naar de pagina van de desbetreffende locatie. Hier kun je vervolgens een formuliertje invullen om meer informatie aan te vragen, maar je kunt ook vragen of je de locatie mag komen bekijken.

Trouwlocatie in Steenwijkerland

Buitengoed Fredeshiem

Steenwijk-de Bult

hofje_buisman_1

Hofje van Buisman

Lemelerveld

’t Witte Peerd

Nieuwleusen

parklocatie_Jaargetijden_trouwlocatie

Parklocatie De Jaargetijden

Enschede

bruins

BIJBruins

Saasveld

Trouwlocatie_hof_van_dalfsen_6

Hof van Dalfsen

Dalfsen

trouwlocatie_onder_ons_9

Onder Ons

Dalfsen