Trouwlocaties in Utrecht

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan ben je vast op zoek naar onder andere een unieke locatie voor jullie mooiste dag. Er moet natuurlijk nog veel meer geregeld worden, maar de locatie is wel één van de belangrijkste dingen. Om jullie alvast een beetje op weg te helpen in de zoektocht naar een unieke trouwlocatie, hebben wij op deze pagina een aantal unieke trouwlocaties in Utrecht voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

De verschillende mogelijkheden van de trouwlocaties in Utrecht

De bruiloft moet immers de mooiste dag van jullie leven worden. Daarom is een bijzondere trouwlocatie van essentieel belang. Vroeger kon men alleen op het stadhuis of een gemeentelijke locatie trouwen, tegenwoordig mag je zelf kiezen op welke locatie je gaat trouwen. Om die reden wordt het een onvergetelijke dag waar je later met veel plezier op terug kan kijken.

Elkaar het ja-woord geven in een molen, kerkje of op een sfeervol landgoed…

Het burgerlijk huwelijk kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden. Dit hoeft dus niet per se een officiële trouwlocatie te zijn. Wanneer jouw favoriete locatie geen officiële trouwlocatie is, kun je bij de gemeente vragen of zij deze locatie voor 1 dag kunnen aanwijzen als trouwlocatie. Een huwelijk is mogelijk in bijvoorbeeld een molen, kasteel, restaurant, kerkje of op een sfeervol landgoed. Zelfs een huwelijk in de buitenlucht is mogelijk, mits het weer goed is natuurlijk! Al met al wordt het een dag om nooit te vergeten! Bovendien zijn er locaties die een alles in één pakket aanbieden inclusief ambtenaar van de burgerlijke stand. De mooiste trouwlocaties in Utrecht vind je hieronder.

dierenparkrhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Rhenen

Trouwlocatie in Driebergen

Buitenplaats Sparrendaal

Driebergen

parytfactory_amersfoort

The Partyfactory Amersfoort

Amersfoort

Mereveld_9

Mereveld

Utrecht

trouwlocatie_The_Partyfactory_soest_1

The Partyfactory Soest

Soest

Buitenplaats Amerongen

Amerongen

Trouwlocatie in Utrecht

Sonnenborgh

Utrecht

domkerk_utrecht

Domkerk Utrecht

Utrecht

Stadskasteel Oudaen

Utrecht

De Roskam

Houten

Boot10_trouwen_op_een_boot_8

Boot10

Utrecht

hofvanhoenkoop

Partyboerderij ’t Hof van Hoenkoop

Oudewater

partyfactory_vathorst

The Partyfactory Vathorst

Amersfoort

Kasteel Groenveld

Baarn

trouwlocatie_de_engel

Restaurant De Engel

Houten

Hotel Flora Batava

Hotel Flora Batava

Nieuwersluis