Tsjerke

Moderne en romantische trouwlocatie

Heb je trouwplannen? Gefeliciteerd! Nu zijn jullie vast op zoek naar een moderne en romantische trouwlocatie. Slechts 1 uur rijden vanaf de randstad, ligt ons intieme kerkje met bijbehorend trouwhotel in het idyllische dorpje Terherne. Geschikt om er een compleet ‘trouwweekend’ van te maken met al jullie vrienden en familie.

Trouwen in een intiem kerkje aan het water

Tsjerke heeft alles wat jullie zoeken. Bij de Tsjerke (kerk in het Fries) trouwen jullie in een kerkje aan het water. Met genoeg overnachtingsmogelijkheden maken jullie er een onvergetelijk trouwweekend van waar iedereen nog maanden over na zal praten. Onze kracht is dat we met veel passie en liefde de grote dag van onze bruidsparen verzorgen. Onze persoonlijke aanpak en het enthousiasme van de leveranciers, maakt dat niet alleen de dag zelf, maar ook de weg ernaar toe een feestje is. De dankbaarheid en de voorpret van de bruidsparen maakt ons werk fantastisch en zorgt ervoor dat we elke bruiloft weer tot een groot succes willen maken. Wij ‘ontzorgen’ jullie bij het realiseren van de mooiste dag van hun leven.’ 

All-inclusief concept

Door middel van ons alles-inclusief concept kunnen wij de beste leveranciers in Friesland voor een scherpe prijs in onze pakketten aanbieden. Ook het meebrengen van eigen leveranciers behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we ook diverse stylingpakketten aan om de locatie nog feestelijker en mooier te maken. 

Bruiloft arrangement

Het arrangement bevat een spetterende aankomst met een teakhouten huwelijksbootje, waarna de ceremonie in het romantische kerkje aan het water plaatsvindt. Na het ja-woord worden de kerkklokken geluid en lopen jullie door een bellenblaashaag naar buiten waarna er getoast. Daarna kunnen jullie de bruidstaart aansnijden. De felicitaties en de high-wine vinden plaats in de wit bloeiende tuin. Vervolgens stappen jullie samen met de gasten aan boord van onze “watertaxi” en varen richting de diner- en feestlocatie. Als afsluiting is er de mogelijkheid om samen met jullie gasten te overnachten, om jullie huwelijksdag te verlengen tot de volgende ochtend en er een onvergetelijk trouwweekend van te maken.  

Tsjerke

Buorren 46
8493 LG Terherne
T 0631284614
www.tsjerke.nl

Contactformulier