Unieke trouwpakken

Ga je trouwen? Gefeliciteerd! Er breekt nu een mooie, maar spannende tijd aan. Er moet van alles geregeld worden, bijvoorbeeld het uitzoeken van een uniek trouwpak. Een trouwpak aanschaffen is iets speciaals, iets wat je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gedaan. In dit artikel geven we je een aantal tips hoe jij unieke trouwpakken kunt vinden.

Begin vroeg met zoeken

Misschien vind je deze tip een beetje overbodig, maar wij vinden het toch de moeite waard om het te vermelden. Begin vroeg met zoeken. Kijk op internet welke merken jou aanspreken of verzamel plaatjes via Pinterest. Vervolgens kun je op zoek gaan naar een winkel die deze unieke trouwpakken aanbiedt. Begin 3 à 4 maanden voor het huwelijk met de zoektocht naar een uniek trouwpak. Dit scheelt een hoop stress. Zes weken voor de bruiloft schaf je je trouwpak aan, dan moet je dus echt een trouwpak hebben gekocht. Neem alvast een kijkje op Rietbergh.com. Zij hebben het grootste assortiment aan hoogwaardige stoffen- en kleuren voor trouwpakken in Nederland. Een trouwpak van Rietbergh is altijd volledig op maat en exclusief te customizen naar wens. Uiteraard onder professionele begeleiding van een trouwpakkenexpert.

Uniek trouwpak

Maak er een gezellig dagje uit van

De meeste mannen zijn niet echt gek op shoppen, maar winkelen voor een trouwpak is heel wat anders dan het shoppen voor een alledaagse outfit. Maak er een gezellig dagje uit van en neem je vrienden, broers, (schoon)vader en/of (schoon)moeder mee. Zij voelen zich vast vereerd om mee te mogen. Na het aanschaffen van je trouwpak kun je bijvoorbeeld nog gezellig een drankje doen op het terras of ga met z’n allen lunchen of dineren.

Ga naar een trouwpakken specialist die alle kleuren en stijlen verkoopt

Wij raden je aan om naar een trouwpak specialist te gaan die alle kleuren en stijlen trouwpakken verkoopt. Zo hoef je niet naar verschillende winkels om allerlei trouwkostuums te passen. Je hoeft niet perse naar een massale winkel, er zijn namelijk verschillende trouwpak specialisten die kostuums verkopen die je zelf kunt stijlen. Je hebt keuze uit duizenden stoffen in allerlei kleurtinten. Zo heb je een uniek trouwpak dat niemand anders heeft en je kunt je trouwpak perfect afstemmen op de bruid, de bruiloft en andere persoonlijke wensen.

Trouwpak uitkiezen

Zoek in alle rust jouw trouwpak uit

Een veelgemaakte fout door de bruidegom is dat er onder tijdsdruk van de winkel of medewerkers een keuze moet worden gemaakt. Een trouwpak hoor je in alle rust uit te zoeken, daarom raden wij je aan om op een doordeweekse dag een afspraak in te plannen. In de weekenden kan het namelijk behoorlijk druk zijn. Wanneer je onder druk gezet wordt, kun je vaak niet meer goed nadenken. Hierdoor kun je enorme spijt krijgen van je keuze. Zoek een unieke trouwpakken specialist die de tijd voor je neemt en waar je dus in alle rust jouw trouwpak kunt uitkiezen.

Stem de kleur af op de bruid

Je mag als bruidegom niet witter gekleed gaan dan de bruid. Zorg ervoor dat de kleur van jouw trouwpak niet vloekt met de kleur van de trouwjurk. Het is handig om even een stof staaltje van de trouwjurk mee te nemen bij het aanschaffen van je trouwpak. Zo weet je zeker dat alles mooi met elkaar matcht.

Trouwpak matchen met de jurk

Een uniek trouwpak kopen met bijzondere details

Draag je voor je werk vaak een pak? Dan wil je voor het huwelijk natuurlijk iets speciaals dragen. Misschien niet overdreven, maar je mag het verschil wel zien tussen je trouwpak en een gewoon pak. Het trouwpak mag best wel wat unieke details hebben. Om jouw pak persoonlijk te maken, kun je bijvoorbeeld je initialen in de voering of kraag laten stikken. Of wat dacht je van de trouwdatum of de naam van jouw aanstaande vrouw in jouw pak?

Wij hopen dat je wat aan onze tips hebt gehad. Nog een allerlaatste tip: zorg dat je je goed voelt in het trouwpak. Het pak moet bij jou passen en laat je qua maat adviseren door een trouwpak specialist. Door de ruime ervaring die zij hebben, weten zij precies wat wel en niet bij jou past. 

Geplaatst in Niet gecategoriseerd