Van der Valk Hotel ARA

De huwelijksvoltrekking, bruiloftsreceptie, huwelijksdiner met jullie daggasten, aansluitend een geweldig feest en nagenieten in de bruidssuite.
Waar? Bij Van der Valk Hotel ARA !

JA, IK WIL

Hier begint het mee en al snel hebt je van alles te regelen voor dé dag van je leven, je eigen trouwdag!

De dag dat jullie elkaar het ja-woord geven ten overstaan van familie en vrienden om samen door het leven te gaan, kun je in stijl vieren bij van der Valk Hotel ARA. De huwelijksdag vraagt uiteraard om een perfecte organisatie. Wij zorgen dat jullie trouwdag vlekkeloos verloopt, tot in de kleinste details, zodat je samen de meest romantische en feestelijke dag van je leven beleeft! Op jullie huwelijksdag legt Hotel ARA je dan ook graag in de watten.

Wellicht weet je nog niet precies hoe je je trouwdag wilt invullen. In dat geval doen wij graag vrijblijvend suggesties. Van een originele trouwuitnodiging tot een onvergetelijke feestavond, onze bruiloftspecialisten denken graag met je mee en helpen je met het organiseren van jullie dag!

De dag van je leven

Of je trouwdag nu een intieme aangelegenheid wordt met een klein huwelijksdiner of een spetterend feest met alles er op en er aan, wij hebben voor jullie een passende en sfeervolle ruimte waar je de dag van je leven tot een onvergetelijke herinnering kunt maken. Omdat de dag van je leven de nacht van je dromen verdient, bieden wij jullie wanneer jullie je huwelijksfeest bij ons vieren, met veel plezier een overnachting in onze prachtige bruidssuite aan.

Wij geven je het vertrouwen dat je trouwdag verloopt zoals jullie dat willen!

Van der Valk Hotel ARA

Veerweg 10
3336 LM Zwijndrecht
Tel: 078-6231780
www.hotelara.nl

Contactformulier