Veenpark

Een spannende tijd breekt aan, u bent informatie aan het inwinnen voor uw trouwdag! In het Veenpark maken we van uw trouwdag een onvergetelijke dag. Een uniek trouwlocatie voor uw huwelijksceremonie maar ook een schitterende locatie voor de trouwfoto’s, het toosten, de bruidstaart en alles wat daar bij hoort. Uw gasten reizen met een smalspoortrein naar de trouwlocatie. Om een goed beeld te krijgen, nodigen wij u uit om een afspraak te maken met onze “Trouwmevrouw”en geheel vrijblijvend langs te komen. 

De verschillende trouwlocaties

  • Veenkerk: De grootste van de drie kerkjes die in het Veenpark rijk is. De kerk staat in het centrum van een van de twee museumdorpen: Bargermond.
  • Prieel in de tuin: Buiten trouwen in de tuin van de kerk. Terwijl ook de kerk zelf voor u gereserveerd is om bij minder mooi weer altijd een goede sfeer te creëren. 
  • Aan de waterkant: Uw gasten varen met de huwelijksboot naar de steiger en nemen plaats aan de waterkant. Dan rijdt de trouwauto voor en het bruidspaar schrijdt over de rode loper naar de waterkant.
  • In het hoogveengebied: Midden in het natuurlijke hoogveengebied elkaar het ja-woord geven. In de verte hoor je de schaapskudde en boven je hoofd zingen de vogels de bruidsmars. Onze veentrein is het vervoermiddel naar deze uitzonderlijke afgelegen plek. 
  • Eigen idee: Het kan natuurlijk ook zijn dat u al wandelend door het Veenpark een ontdekking doet. U vindt de plek waar u zou willen trouwen. Laat het ons weten! Wij zullen in nauw overleg met de gemeente Emmen kijken of we jullie wensen kunnen vervullen.

Prijzen

De kosten van onze locatie zijn exclusief de kosten van de gemeente Emmen. Veenperk of prieel in de tuin (duur 30 min.) € 500,-. € 140,- korting, u betaald € 360,- als u de hele dag inclusief huwelijksfeest bij ons boekt. Dit is ook de basis voor andere (buiten-) locaties. Er zijn, afhankelijk van uw wensen, wel bijkomende kosten. We maken uiteraard graag een voorstel. Kerkelijk huwelijk in de Veenkerk, kosten in overleg (duur 45-60 min. u zorgt zelf voor de voorganger). 

Veenpark

Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Tel: 0591-324444
www.veenpark.nl

Contactformulier