Vergeet de loper niet!

Ben je je huwelijk aan het plannen? Vergeet de loper niet! Maak je trouwdag compleet met een (rode) loper. De loper hoeft natuurlijk niet perse rood te zijn. Op een huwelijk kan de loper alle kleuren van de regenboog hebben. Het is maar wat jullie willen en wat past bij jullie thema en stijl. 

De rode loper: klassiek en traditioneel

Natuurlijk zijn rode lopers de meest gebruikte lopers. Je komt ze tegen op filmpremières, bij ontvangsten van hoogwaardigheidsbekleders en onder de voeten van bekende artiesten e.d. Wanneer je over een rode loper gaat, voel je je bijzonder en waan je je heel even in Hollywood.

Hou je van stijlvol en tijdloos? Ga dan voor de witte loper!

Hou je niet van glitter of kleur, maar van stijlvol en tijdloos? Ga dan voor een witte loper. Het enige nadeel van een witte loper is dat het een besmettelijke kleur is. Daarom worden ze minder verkocht of verhuurd. Zorg er daarom voor dat het er eentje is met een beschermfolie wat je vlak voor gebruik eraf kan trekken. Hierdoor blijft de loper netjes, ook wanneer er tijdens de voorbereidingen overheen gelopen wordt.

Glitter en glamour

Hou je van glamour? Dan kies je voor een luxe loper die je met glans naar het altaar leidt. Ideaal voor een bruidspaar die wat meer glitter wil en voor hen bij wie een showbizz bruiloft past. Heb je een uitbundig feest gepland waarbij je je voor één dag een popster wilt voelen? Kies dan voor een passende loper. Een loper van goud of zilver geeft dan net dat beetje extra.

Accessoires voor bij de loper

En vergeet vooral de accessoires niet! Denk hierbij aan prozaïsche spullen als gekleurd duct tape of dubbelzijdig tape, dit is echt onmisbaar om je loper strak neer te leggen. Om het helemaal af te maken kun je ook gebruik maken van afzetpaaltjes en koorden.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd