Vidaa

Trouwen op een droomeiland – Een unieke trouwlocatie

Nabij Rotterdam ligt het pittoreske landgoed Artihove/Vidaa. Vidaa is een officiële trouwlocatie van gemeente Lansingerland. Vidaa staat voor leven in balans. Dit principe hanteren wij ook voor jullie grote dag. Bij een onvergetelijke dag is alles in balans: de locatie(s), de catering, de muziek, de sfeer, de huwelijksvoltrekking en natuurlijk het huwelijksfeest. Met het sprookjesachtige eiland, de prachtige aangelegde tuinen, natuur en de authentieke, originele locaties, biedt Vidaa een omgeving die zeer sfeervol en romantisch is. De ceremonie, diner en het feest kan op diverse locaties plaatsvinden, zowel op het waanzinnige eiland als op het moderne terras van onze locatie Pura Vidaa. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie de gasten per onderdeel van de bruiloft kunnen verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer.

Trouwen midden in de natuur

U kunt het eiland betreden via een pontje over het water of via de houten brug. Hier kunnen jullie een huwelijksceremonie ervaren in het door jullie gewenste thema. Buiten trouwen is dé trend en daarom ook mogelijk bij Vidaa. Bekroon jullie liefde met een huwelijk midden in de natuur. Ons landgoed biedt verschillende plekken en binnenplaatsen met romantische prieeltjes, omringd door bos en aan het water. Op elke locatie kan jullie gewenste setting gecreëerd worden.

Trouwen op een eiland

Het droomeiland Vidaa is een bijzondere locatie om elkaar het ja-woord te geven. De romantisch versierde bruggen, de originele Ger, het prachtige prieeltje in het bos en uw eigen pontje om naar uw gasten toe te gaan, maken het eiland uniek en uitermate geschikt voor uw trouwdag, een sfeervolle belevenis.

Romantiek voert de boventoon!

Op verzoek kan ons wedding team vervoer naar huis of naar een hotel regelen, voor u en of uw bruiloftsgasten. Tevens werken wij samen met verschillende hotels in de nabije omgeving. Wij kunnen dus ook de overnachting voor u en uw gasten regelen!

Kom onze locatie bezichtigen

Onze medewerkers geven u graag een rondleiding over het prachtige eiland, beantwoorden uw vragen en voorzien u van advies en ideeën. U bent van harte welkom om eens te komen kijken op onze prachtige locatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Vidaa

Hoeksekade 162
2661 JL Bergschenhoek
T 010-5296071
I www.vidaa.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.