WILDLANDS

De mooiste dag van je leven is een onvergetelijk avontuur. Wij helpen jullie hier graag bij. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om te trouwen tussen de dieren? Snij de bruidstaart aan met uitzicht op de Savanne en dineer en dans tot in de late uurtjes midden in de jungle. WILDLANDS is een officiële trouwlocatie van de gemeente Emmen en denken graag met jullie mee om speciale wensen te vervullen. Kortom: een bijzondere trouwlocatie voor jullie mooiste dag.

Persoonlijke gastvrouw of -heer

Wij beschikken over een persoonlijke gastvrouw of -heer die de hele dag dichtbij is. Hij of zij beantwoordt onder andere vragen, kent jullie programma en is de gids voor achter de schermen van WILDLANDS. Natuurlijk is er een eigen kleedkamer waar bruid en bruidegom zich op kussen frissen en verkleden.

Cateringmogelijkheden

Er is veel mogelijk op het gebied van catering. Jullie gasten zal het daarom ook aan niets ontbreken. Van ontbijt en lunch tot diner, buffet of de verrassende WILDLANDS foodmarket. Wanneer je zelf ideeën hebt, dan luisteren en denken wij graag met je mee.

Trouwlocaties Jungola​

  • Uitkijk olifanten
  • Jim’s Jungletheater
  • Jungola restaurantzaal
  • Olifantensteiger

Trouwlocaties Serenga

  • Uitkijk Savanne
  • Uitkijk leeuwen
  • Overdekt Terras Serenga restaurant met uitzicht over de Savanne
  • Serenga restaurant binnen

Foto- en filmreportage

De exotische werelden van WILDLANDS bieden unieke mogelijkheden voor onder andere een prachtige foto- of filmreportage. Je moet daarbij denken aan romantische trouwfoto’s maken in de jungle tussen de apen, in het Afrikaanse Dogondorp, in de Vlindertempel en op de Savanne. We helpen jullie graag dan ook de mooiste fotolocaties te vinden.

Meer informatie

Heb je verder nog andere wensen? Vertel het ons gerust. Bel ons, maar het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Wij plannen dan een vrijblijvend gesprek met je in waarin we alle mogelijkheden en prijzen met je kunnen bespreken.

WILDLANDS

Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
T 0591-850855
I www.wildlands.nl

Contactformulier