Winter wedding op de Pollepleats

Trouwen in de winter heeft iets magisch. Een bruiloft in de winter is origineel, bijzonder, sfeervol en altijd iets goedkoper dan een zomerbruiloft. In de maanden november t/m maart zijn er minder andere festiviteiten, dus volop aandacht voor úw winter wedding! In dit artikel lees je alles over de “Winter Wedding op de Pollepleats”. 

Sfeervol trouwen in de winter

De bruidsreportage is een bijzonder moment. Er worden foto’s gemaakt waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken. Denk bijvoorbeeld aan een reportage in de rietkragen van het besneeuwde meer. Of misschien is het zelfs mogelijk om een rondje te schaatsen. Na de trouwreportage is het tijd voor een intieme toost bij de open haard. De route naar De Pollepleats is verplicht met fakkels, romantisch hè? Daarna gezellig met jullie gasten dineren bij kaarslicht. Wij kunnen het u warm aanbevelen.

Trouwen in een historisch kerkje

Willen jullie de huwelijksvoltrekking elders laten plaatsvinden? Dan is het historische kerkje in Westhem echt een aanrader. Met de trouwkoets kunt u naar de locatie getrokken worden door een stel prachtige Friese paarden. Na het ja-woord gezellig toosten bij de open haard met een ijskoud glas champagne. De bruidegom mag deze op spectaculaire wijze met het sabreerzwaard openen. Vervolgens kunnen jullie de prachtig gedecoreerde bruidstaart aansnijden.

Mogelijkheden voor het diner

De Pollepleats kan een uitgebreid Frans huwelijksdiner voor u bereiden. Start bijvoorbeeld met een hart taartje, knoflookchampignons en gemarineerde garnalen. Voor het hoofdgerecht heeft u keuze uit wildstoof, coq au vin en een vegetarische lasagne. Natuurlijk kunnen er diverse bijgerechten bij het buffet gepresenteerd worden. Als afsluiter komen er heerlijke desserts op tafel. Het diner kan afgesloten worden met een heerlijk kopje koffie of thee.

Bruiloftsfeest in warme sferen

Wanneer de avondgasten arriveren, zullen zij over de oprijlaan rijden waar de fakkels al branden. Uw bruiloft kan in warme sferen gevierd worden. Wij kunnen uw gasten ontvangen met een glas glühwein of warme chocolademelk.

Warme hapjes tijdens het avondfeest

De bar is geopend en er kan gedanst worden. De bediening gaat rond met warme hapjes zoals vlammetjes. Bovendien staat er een borrelgarnituur op alle (sta)tafels om van te snoepen.

Overnachten in de luxe bruidssuite

Aan het einde van het feest heeft het bruidspaar toegang tot de luxe bruidssuite met dubbele douche, fijne living, balkon met uitzicht op de sterrenhemel en een kingsize tweepersoonsbed. Zo begin je de wittebroodsweken meteen goed, toch?

Wilt u meer informatie over het Winter Wedding arrangement? Neem dan een kijkje op de website van De Pollepleats.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd