Zalencentrum Wielens

header_zalencentrum_wielens

De persoonlijke manier van feestvieren

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Je trouwdag is een speciale dag in je leven. Of het nu om een groot feest, of juist meer een ingetogen bijeenkomst gaat, bij ons ben je aan het goede adres. Wij hebben diverse sfeervolle feestzalen en feestelijke arrangementen voor een geslaagde bruiloft of receptie. Wij zeggen niet voor niets: De persoonlijke manier van feestvieren. Wij denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke dag van te maken in jullie eigen stijl! In een persoonlijk gesprek maken wij een offerte op maat, passend bij jullie budget, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan!

Jullie trouwfeest bij Zalencentrum Wielens

Zalencentrum Wielens is bijzonder gunstig gelegen. Na de huwelijksvoltrekking verwelkomen wij jullie graag in Zalencentrum Wielens. Wisten jullie dat trouwen ook mogelijk is op onze locatie? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Invulling van jullie trouwdag

Onze feestzalen hebben een warme, huiselijke sfeer en vormen een prachtig decor voor jullie huwelijk.  Zo is onze kleine zaal bijvoorbeeld prima geschikt om na de huwelijksvoltrekking bij elkaar te komen om koffie met bruidstaart te nuttigen. In het sfeervolle restaurant kunnen jullie vervolgens samen met jullie daggasten genieten van een huwelijksdiner, koud/warm buffet of Drentse koffietafel.

De grote feestzaal

De grote feestzaal is ideaal om jullie huwelijksvoltrekking, avondfeest en/of receptie te houden. Deze zaal heeft een ruime dansvloer en een podium, welke geschikt is voor een bruiloftband of DJ. De ruimte wordt naar jullie wens ingedeeld en aangekleed.

Feestarrangementen

Bij jullie mooiste dag hoort natuurlijk goed eten en drinken. Hiervoor hebben wij verschillende feestelijke arrangementen en een ruime keuze uit buffetten. Of wat denken jullie van een goed verzorgde barbecue in onze tuin? Onze koks werken zoveel mogelijk met mooie (biologische) streek- en seizoenproducten. Gasten met een voedselallergie of dieet? Geen probleem! Ook hier kunnen wij rekening mee houden.

Zalencentrum Wielens

Dorpsstraat 19
7846AS Noord-Sleen
T 0591-361318
I www.zalencentrumwielens.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.