Zuiderzeemuseum

Beleef jullie droomdag in authentieke sfeer

Geven jullie elkaar straks het ja-woord in de zeventiende-eeuwse Wieringer kapel? Of kiezen jullie een ander uniek plekje in het buitenmuseum? En wordt het een besloten diner onder de sterren, een ontspannen barbecue of een knalfeest?

Trouwen in het Zuiderzeemuseum betekent een dag vol verrassende locatiewisselingen, zonder dat jullie hiervoor het terrein hoeven te verlaten. Geen verkeersstress, geen logistieke organisatie… het Zuiderzeemuseum biedt het perfecte concept voor een heerlijke, ontspannen huwelijksdag waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken.

Ieder huwelijk is uniek en natuurlijk hebben ook jullie je eigen specifieke wensen. Ligt de nadruk op romantiek? Of wil je het juist vooral stijlvol? Krijgt jullie trouwdag een speciaal thema – een bepaalde kleur, bloem of muzieksoort – of hebben jullie specifieke cateringwensen… kom eens langs, wij denken graag met jullie mee. Bij ons is (bijna) alles mogelijk!

De verschillende locaties

De intieme Wieringer kapel vormt het romantische hart van het buitenmuseum. Wordt dit straks het bijzondere decor voor jullie huwelijksceremonie? Of kiezen jullie voor bijvoorbeeld het stijlvolle Peperhuis? En waar willen jullie de taart aansnijden, lunchen, dineren of feesten? Wordt dat in het oergezellige bruine café met het IJsselmeer als achtergrond? Of misschien toch het historische oud-Hollandse koffiehuis? Kies voor een combinatie van verschillende locaties of blijf je liever op het knusse pleintje bij de kerk? Jullie stellen zelf het programma samen en wij helpen jullie er een onvergetelijke dag van te maken! Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Wil je niet je hele dag vol plannen? Vooral niet doen! Want de rustige momenten bieden jullie de tijd om in de straatjes van het museum door de geschiedenis te wandelen. Wie weet spreek je een paar bewoners, proef je een gerookt visje of sla je zelfs een touw. En de kinderen? Wedden dat die heel snel de weg naar de Waterwerken ontdekken?

Wanneer je nog vragen hebt, kun je het onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Zuiderzeemuseum

Wierdijk 12-22
1601LA Enkhuizen
Tel: 0228 351135
www.zuiderzeemuseum.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht