Trouwen in de provincie Friesland

Het komt maar weinig voor dat stellen uit Friesland in een andere provincie gaan trouwen. Want deze provincie beschikt over een ongekende hoeveelheid mogelijkheden voor de a.s. bruidsparen. En dan hebben we het niet alleen over de unieke trouwlocaties, maar ook over het aanbod winkels met trouwkleding, trouwambtenaren, juweliers en goudsmeden, cateraars, partyverhuurbedrijven, etc... 

trouwen_provincie_friesland

Trouwbedrijven in Friesland 

De Friese ondernemers in de trouwbranche kijken er zelf niet raar van op dat een groot deel van hun bruidsparen gewoon uit de eigen regio komen. Het zijn namelijk stuk voor stuk fanatieke ondernemers die hun zaakjes goed geregeld hebben. Qua merken, assortiment, vakmanschap, service e.d. En een grote diversiteit van trouwbedrijven hebben een onderlinge samenwerking, waarbij kwaliteit en service bovenaan staat. Binnen die samenwerking worden ook regelmatig bruidsbeurzen in Friesland georganiseerd, waar de a.s. bruidsparen alvast kennis kunnen maken met de mensen achter de trouwbedrijven en met de producten, kwaliteit en service.

Bijzondere locaties in Friesland

Dankzij de ligging aan één van de vele meren, kanalen, plassen en stranden, zijn er in Friesland veel feest- en trouwlocaties te vinden. Deze beschikken altijd wel over een buitenlocatie met tuinen, terrassen, aanlegplaatsen, etc. Bij een trouwlocatie aan het water kun je dus zelfs een sloep huren in Friesland, en zo bij de trouwlocatie aan komen varen waar de bruiloftsgasten aan de waterkant op jullie staan te wachten. Buiten trouwen, met een back-up van de binnenlocatie, is hier dan ook populair als het over de trouwceremonie of de bruiloft gaat. Ondertussen is dit ook bij de weddingplanners van buiten Friesland bekend, waardoor het personeel van de locaties momenteel wel meertalig moet zijn: Frysk uiteraard én dus ook ABN, wellicht met een Fries accentje! 

trouwen_friesland

Levenslang...

Uiteraard zijn er naast de trouwlocaties aan het water nog veel meer unieke plekken om elkaar levenslang te geven. Friesland heeft een aantal prachtige molens die zijn omgeturnd voor bruiloften en allerlei andere feesten. Maar ook kastelen en landgoederen met prachtige tuinen. Voor het schieten van de trouwfoto's hoef je hier zeker niet weg van de locatie. En ook typisch Frysk zijn de prachtige kerkjes waarvan er veel de bestemming trouwlocatie hebben gekregen. Een leuk detail is dat de schrijvers van de artikelen op deze website (wij dus), zelf ook in 1 van die idyllische Friese kerkjes getrouwd zijn. We weten dus goed waar we het over hebben!  

Trouwen op de Waddeneilanden

Tja... als we het over bijzondere trouwlocaties hebben, dan mogen we de Waddeneilanden uiteraard niet overslaan. Trouwen op Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog. Stuk voor stuk pareltjes, in- en aan de zee. Dankzij de regels waarmee je zelf een vrije locatie kunt aanvragen, wordt er op de Waddeneilanden veel getrouwd. Trouwen op het strand en dus aan de zee. Welke aanstaande bruid heeft hier nog niet stiekum aan gedacht? Maar er komt wel veel bij kijken als je wilt gaan trouwen aan het strand of in de schaduw van de vuurtoren. Neem dus altijd een plaatselijke ondernemer in handen die al vaak met dit huwelijksbijltje heeft gehakt . De weddingplanners uit Friesland zijn hier trouwens ook kind aan huis. 

trouwen_waddeneilanden

Trouwen in Friesland (punt nl)

We kunnen je nog veel meer vertellen over de Friese trouwbedrijven, de unieke trouwlocaties en alle mogelijkheden voor een unieke trouwdag, Maar daarvoor mogen we wel een hele website maken die alleen over trouwen in de provincie Friesland gaat. En laten we die ook nog eens echt hebben! Een complete website voor iedereen met trouwplannen in Friesland, met de verrassende naam TrouweninFriesland.nl. Hier vind je echt alles als je overweegt om in Friesland te gaan trouwen.
Groeten uit Friesland!

Leuke adresjes

Grand Café It Reade Hynder

Grand Café It Reade Hynder

trouwen op maat!
Tsjerke

Tsjerke

een prachtig wit kerkje als trouwlocatie
De Pollepleats

De Pollepleats

trouwlocatie op een magische plek aan het water
Boutique Hotel Catshuis

Boutique Hotel Catshuis

historische en eigentijdse trouwlocatie
Hotel Wolvega - Heerenveen

Hotel Wolvega - Heerenveen

mooie trouwlocatie aan het water
Gouden Vloot

Gouden Vloot

trouwen op het wad is een unieke belevenis
Rondvaartboot Friesland

Rondvaartboot Friesland

ga voor een unieke belevenis: trouwen op het water!
Stichting Alde Fryske Tsjerken

Stichting Alde Fryske Tsjerken

trouwen in een sfeervol kerkje
SalseroMboka Party & Dance

SalseroMboka Party & Dance

Betaalbare trouwlocatie in tropische sferen
St. Broekster Kerk

St. Broekster Kerk

sfeervolle en unieke trouwlocatie in Friesland
Trouwen in het Hart van Friesland

Trouwen in het Hart van Friesland

all-in trouwen in Friesland
Molen de Korenaar

Molen de Korenaar

authentieke trouwlocatie voor maximaal 300 personen
Partycentrum Omar Smids

Partycentrum Omar Smids

sfeervolle trouwlocatie in Leeuwarden
De Koperen Tuin

De Koperen Tuin

trouwen op een sfeervolle locatie in friesland
Lokaal 55

Lokaal 55

trouwen op een bijzondere trouwlocatie aan het water

Ook interessant

Een bruiloft op het strand

Een bruiloft op het strand

Trouwen in de provincie Groningen

Trouwen in de provincie Groningen

Buiten trouwen is een breed begrip

Buiten trouwen is een breed begrip